Skip to content

Solliciteren

Heeft het je altijd al leuk geleken om een bestuursjaar te doen bij de allermooiste én allergrootste studenten schaatsvereniging ter wereld? Solliciteer nu en stuur je CV, motivatiebrief en voorkeur voor minimaal 2 functies (eventueel meer) op naar . De functies zijn voorzitter, secretaris, penningmeester, sportcommissaris, commissaris intern en commissaris extern. Lees hier ook de functieomschrijvingen en de ervaringen van oud-bestuursleden. Een bestuursjaar loopt van april tot en met april. De kandidaatsperiode (inwerkperiode) begint eind februari/begin maart.

Het bestuursjaar begint zoals gezegd in april. Vanaf de bekendmaking van het kandidaat-bestuur (ook wel KB genoemd) begin je met de voorbereidingen om uiteindelijk bestuur te worden. In januari is het vooral tijd om elkaar te leren kennen. Dit kan door met elkaar af te spreken en leuke dingen te gaan doen. Dit mogen jullie als KB helemaal zelf inplannen. In februari begint het langzaam tijd te worden om een beleidsplan te schrijven. Het huidig bestuur (HB) zal jullie hierin zoveel mogelijk ondersteunen. Tussen februari en april is het ook de periode dat je wordt ingewerkt om straks goed voorbereid aan het bestuursjaar te beginnen. Tijdens de O-ALV in april worden jullie (als het goed is) ingehamerd als nieuw bestuur!

 De deadline voor alle functies is 13 januari 2024 23:59. Naast dat een bestuursjaar super gezellig en leuk is, is het ook heel erg leerzaam en staat het goed op je CV. Twijfel je nog, of heb je vragen over de KB periode of het bestuursjaar? Neem dan contact op met Anne ( of 06-39599050) of met een ander huidig bestuurslid. Je kan ons altijd aanspreken, appen, mailen of bellen!