Meteen naar de inhoud

Solliciteren

Heeft het je altijd al leuk geleken om een bestuursjaar te doen bij de allermooiste én allergrootste studenten schaatsvereniging ter wereld? Solliciteer nu en stuur je CV, motivatiebrief en voorkeur voor minimaal 2 functies (eventueel meer) op naar . De functies zijn voorzitter, secretaris, penningmeester, sportcommissaris, commissaris intern en commissaris extern. Lees hier ook de functieomschrijvingen en de ervaringen van oud-bestuursleden. Een bestuursjaar loopt van april tot en met april. De kandidaatsperiode (inwerkperiode) begint eind februari/begin maart.

De deadline voor voorzitter is 18 november 23:54 en de deadline voor de overige functies is 29 november 23:54. Naast dat een bestuursjaar super gezellig en leuk is, is het ook heel erg leerzaam en staat het goed op je CV. Twijfel je nog, of heb je vragen? Neem dan contact op met Steffie ( of 06-11686198) of met een ander huidig bestuurslid.

De sollicitatiecommissie bestaat uit Nynke Bergsma (extern, algemeen bestuur bij de ACLO), Maaike Meijer (Tjaslid, oud-bestuur Tjas) en Steffie Lindeboom (huidige voorzitter). De kandidaat-voorzitter zal na de bekendmaking ook plaatsnemen in de sollicitatiecommissie. De kandidaat-voorzitter wordt 26 november bekend gemaakt op de VrijMiBo.