Sponsoren

Café De Walrus
www.cafedewalrus.nl Pelsterstraat 25
Dé plek voor borrels, feesten en etentjes. Veel memorabele avonden zijn hier begonnen. Misschien voor jou wel de ideale plek als je zelf een feest organiseert! Het is ook mogelijk de DJ-set van de Walrus te huren tegen gereduceerd tarief.

Refidé
www.refide.nl Blauwborgje 12
Fiets stuk? Aan het rondkijken voor een tweedehands racefiets? Fiets gestolen? Breng dan eens een bezoekje aan Refidé, te vinden bij Zernike, en ontvang korting.


Erik Gorter
www.gortertweewielers.nl/ Burgemeester J.G. Legroweg 88, Eelde
Fiets kapot of wil je (veilig) mee met alle fietstrainingen? Bij Erik Gorter krijg je 10% korting op reparatie en onderdelen, en 5% korting op een nieuwe fiets!

Belsimpel
Het Groningse Belsimpel is uitgegroeid tot een grote speler in de telecomwereld. Met meer dan 500 slimme studenten en professionals gaan zij tot het uiterste om de mobiele wereld te veranderen. Wil jij hierbij horen en de uitdaging met hen aangaan? Kijk dan op www.werkenbijbelsimpel.nl


Fysio PFP
www.fysiopfp.nl/ Orionlaan 4
Fysio PFP is dé fysiopraktijk voor Tjas, heb je een blessure? Of een fysio-gerelateerde vraag? Een eerste check is voor jou als Tjasser gratis.


SmartBags
Jouw schaatsen kan je goed beschermd meenemen naar de ijsbaan, middels de snijvaste schaatsvakken aan weerszijden. Nooit meer een droogdoek die kwijt of vergeten is, door de gratis droogdoek die je krijgt in het speciale opbergvak waaraan deze bevestigd zit met een simpel clipje. Daarbij is óók deze tas voorzien van handgrepen en hengsels voor de backpack
modus; zo is de tas altijd prettig te dragen. Jouw helm is d.m.v. een netje aan de buitenkant te vervoeren.

Kortom, met de SmartBags Ice neem je alles wat je op de baan nodig hebt, betrouwbaar mee. Bestel dus gauw jouw SmartBags via: www.smartbags.com/nl/product/ice-tjas/


‘t Hartje
www.thartje.nl  Korreweg 38
‘t Hartje is de kopieer- en printshop van Groningen.
Voor al je kopieën en prints ga je langs ‘t Hartje, want als Tjasser krijg je daar 10% korting!Pouw Rent
https://www.pouwrent.nl/
Wismarweg 30
Dankzij deze sponsor kunnen we goedkoop naar de Ardennen, Batavierenrace en Collalbo. Auto of busje nodig? Ga dan langs deze sponsor en ontvang korting!

Gulpener
www.gulpener.nl
Gulpener is hét bier dat elke donderdag wordt gedronken in onze stamkroeg, de Walrus. Bij Gulpener weten ze al sinds 1825 alles van de fantastische diversiteit aan smaken en aroma’s waarmee ze hun bieren karakter geven. Gulpener brouwt,  als enige Nederlandse bierbrouwerij, met grondstoffen uit eigen regio. En dat proef je, in alle 16 speciaalbieren!