Skip to content

Sponsoren

Hoofdsponsor: Broekhuis Fietsen (Sontplein 3B)
Broekhuis Fietsen heeft ruim 2.500 fietsen en is daarmee de grootste fiets specialist van Noord-Nederland! Naast een ruim assortiment aan fietsen, hebben ze ook veel verschillende accessoires, fietskleding en kan je fiets worden gerepareerd in de werkplaats. In de winkel krijgt je als Tjasser op vertoon van je Tjaspas 10% korting op fietskleding, reparaties, onderdelen en accessoires.

Café De Walrus (Pelsterstraat 25)
Dé plek voor borrels, feesten en etentjes. Veel memorabele avonden zijn hier begonnen. Misschien voor jou wel de ideale plek als je zelf een feest organiseert! Het is ook mogelijk de DJ-set van de Walrus te huren tegen gereduceerd tarief.

Belsimpel
Het Groningse Belsimpel is uitgegroeid tot een grote speler in de telecomwereld. Met meer dan 500 slimme studenten en professionals gaan zij tot het uiterste om de mobiele wereld te veranderen. Wil jij hierbij horen en de uitdaging met hen aangaan? Kijk dan op www.werkenbijbelsimpel.nl.


Zeefdrukkerij Pesman
Pesman is de drukker van de vrijetijds-en commissiekleding van Tjas. Er zijn vaste en voordelige prijsafspraken voor bedrukkingen waar je als commissie gebruik van kunt maken. Hoe meer Tjas laat bedrukken bij Pesman, hoe groter het bedrag is dat zij sponsoren. Ga dus voor al je kleding naar deze sponsor!

Pouw Rent (Skagerrak 6)
Dankzij deze sponsor kunnen we goedkoop naar de Ardennen, Batavierenrace en Pouw Rent verzekert je van een veilige, comfortabele en probleemloze reis, zodat je zorgeloos op weg kunt. Service zoals je dat wenst met een persoonlijk karakter, dát is Pouw. Rent Autoverhuur. Dankzij deze sponsor kunnen we goedkoop naar de Ardennen, Batavierenrace en Collalbo. Auto of busje nodig? Ga dan langs deze sponsor en ontvang 10% korting!

Fysio PFP (Orionlaan 4)
Fysio PFP is dé fysiopraktijk voor Tjas, heb je een blessure? Of een fysio-gerelateerde vraag? Een eerste check is voor jou als Tjasser gratis.

smartbags logo

Smartbags
Jouw schaatsen kan je goed beschermd meenemen naar de ijsbaan, middels de snijvaste schaatsvakken aan weerszijden. Nooit meer een droogdoek die kwijt of vergeten is, door de gratis droogdoek die je krijgt in het speciale opbergvak waaraan deze bevestigd zit met een simpel clipje. Daarbij is óók deze tas voorzien van handgrepen en hengsels voor de backpackmodus; zo is de tas altijd prettig te dragen. Jouw helm is d.m.v. een netje aan de buitenkant te vervoeren. Kortom, met de SmartBags Ice neem je alles wat je op de baan nodig hebt, betrouwbaar mee. Bestel dus gauw jouw SmartBags via: www.smartbags.com/nl/product/ice-tjas/

logo 't hartje

‘t Hartje (Korreweg 38)
‘t Hartje is de kopieer- en printshop van Groningen.
Voor al je kopieën en prints ga je langs ‘t Hartje, want als Tjasser krijg je daar 10% korting!

Cantina Mexicana
Zodra je bij Cantina naar binnen stapt overvalt je een gevoel van vakantie. Cocktail aan de bar of op het dakterras. Wat tapas met een mooi glas wijn naast de kruidentuin onder de olijfbomen. Ben je lid van Tjas? Bij Cantina Mexicana kun je op vertoon van je Tjaspas 15% korting krijgen en je kunt 3 niet-leden meenemen die dezelfde korting krijgen!
De korting geldt ook voor het volgende restaurant: ’t Zwarte Schaap. Ook kun je van maandag tot en met donderdag voor €18,50 en op vrijdag tot en met zondag voor €22,50 onbeperkt tapas eten bij Tapasco.Toxbar
Tjas gaat elk jaar voor het introkamp en ledenweekend naar Schiermonnikoog. Volgens traditie brengen we dan ook een bezoek aan de Toxbar en hier wordt dan flink gedanst en gefeest. Dankzij deze sponsor ontstaan altijd veel memorabele verhalen, waar nog lang over gepraat kan worden!

Gulpener
Gulpener is hét bier dat elke donderdag wordt gedronken in onze stamkroeg, de Walrus. Bij Gulpener weten ze al sinds 1825 alles van de fantastische diversiteit aan smaken en aroma’s waarmee ze hun bieren karakter geven. Gulpener brouwt, als enige Nederlandse bierbrouwerij, met grondstoffen uit eigen regio. En dat proef je, in alle 16 speciaalbieren!
In samenwerking met De Walrus organiseert Gulpener een aantal keer per jaar een speciaalbierbroeverij voor de leden van Tjas.

D&A Sportswear
D&A Sportswear is dé kledingleverancier van Tjas. Zij zijn dé expert in het vervaardigen van hoogwaardige fiets- en schaatskleding, ontworpen voor ultieme prestaties en comfort. Hun passie voor sport en innovatie komt tot leven in elk stuk dat ze creëren, waarbij ze de nieuwste technologieën combineren met een doordacht design. Ontdek een wereld van snelheid en stijl op het parcours en op het ijs met hun kleding.