Lieve eerstejaars Tjasser!

Welkom op de eerstejaarspagina op de sajT. Op deze pagina vind je alle informatie over de introductieperiode. De introperiode bestaat uit vijf activiteiten op donderdagavond in de Walrus en wordt afgesloten met hét fanTjastische introkamp!

Indelingsavond: donderdag 5 september

De eerste avond ga je kennis maken met jouw Tjasgezin. Jullie gaan samen gezellig eten bij de Tjasouders en aansluitend gaan jullie naar onze stamkroeg ‘de Walrus’ om Crazy 88 te spelen.

Midnightrumn + feest: donderdag 12 september

De tweede avond rennen we traditiegetrouw de Midnightrumn! Tijdens de midnightrumn kan je in een duo mee doen aan een hardloopwedstrijd in de binnenstad. En zoals de naam al doet verraden, krijg je onderweg een shotje rum. Van tevoren eet je weer samen met je Tjasgezin bij de Tjasouders. Aansluitend is een feest in de Walrus!

Spot de Tjasser: donderdag 19 september

Op avond nummer drie kookt de KookCie voor ons, en eten we met z’n allen in de Walrus. Daarna gaan we spot de Tjasser, ook wel bekend als Vossenjacht, spelen in de binnenstad. 

30 seconds toernooi: donderdag 26 september 

Op de laatste avond voor het introkamp eten jullie weer samen met het Tjasgezinnetje. Daarna volgt het 30 seconds toernooi in de Walrus! Ook is er deze avond de mogelijkheid om je fiets om te toveren tot een heuse Tjasfiets!

Introductiekamp: vrijdag 27 t/m zondag 29 september

En dan is het eindelijk tijd voor hét hoogtepunt van de introperiode: het introkamp! Het kamp vindt plaats op Schiermonnikoog. We vetrekken vrijdag aan het eind van de middag vanaf station Groningen. Zondag ben je aan het eind van de middag weer terug. Meer informatie hierover is te vinden op Tjas.nl, en in de mail die je ontvangt na het inschrijven voor het kamp.

Commissie runningdiner: donderdag 3 oktober

De laatste avond staat in het teken van kennis maken met de commissies binnen Tjas. Onder het genot van een hapje kan je al je vragen stellen en gezellig kletsen met alle fanTjastische commissies die Tjas rijk is. Je kan je deze avond ook inschrijven voor een proefvergadering bij een of meerdere commissies. 

Heb je toch nog vragen, opmerkingen of is iets niet helemaal duidelijk? Schroom niet, en stuur een mailtje naar .

Liefs, de Introcie ’19-’20.