Skip to content

Schaatswedstrijden

Als Tjasser kun je gedurende het jaar verschillende wedstrijden rijden. Hieronder kun je vinden welke wedstrijden je kan rijden dit jaar. Heb je nog nooit eerder een wedstrijd gereden of is de startprocedure je nog niet helemaal duidelijk kan het helpen dit filmpje te raadplegen.

Tjaswedstrijden

DatumWedstrijdLocatieTijd:
25 november 2023
TjaswedstrijdKardinge19:00-22:00
13 januari 2024
TjaswedstrijdKardinge18:30-21:30
27-28 januari 2024
NSK Sprint TjasKardinge17:00-21:00
12 maart 2024TjaswedstrijdKardinge18:30-22:00

NSKs en IUTs

NSKs en IUTs zijn wedstrijden tegen andere studenten schaatsverenigingen. Tjas heeft zijn eigen NSK, dit jaar het NSK afstanden, maar andere verenigingen organiseren ook NSKs en IUTs. De kalender hiervoor is te vinden op de site van de NSSU

Klassewedstrijden

Klassewedstrijden zijn langebaan wedstrijden op Kardinge. Hier kun je als Tjasser aan meedoen mits je een wedstrijdlicentie hebt of een daglicentie koopt. De kalender kun je vinden op de site van Gewest Groningen en inschrijven kan via inschrijven.schaatsen.nl

Oosterhaven bokaal

De oosterhaven bokaal zijn marathon wedstrijden die gereden worden in Groningen. Ook hiervoor is een wedstrijdlicentie of daglicentie verplicht. De kalender kun je vinden op de site van Gewest Groningen, hier kun je je ook inschrijven.

Regio Noord Oost competitie

De regio Noord Oost competitie is de marathoncompetitie van Noord Oost Nederland. De kalender hiervan is te vinden op de website van de competitie. Als je hier aan mee wil doen, neem dan vooral ook even contact op met de marathonCie!