Meteen naar de inhoud

Troubleshooting & Updates

Op dit moment werkt de ICie hard aan de volgende problemen en veranderingen:

Probleem/VeranderingBeschrijving
Tjas EmailWe merken dat voor gebruikers die tjas-email accounts moeten delen, zoals commissies, er steeds meer frustraties en problemen ontstaan omtremt gebruikvriendelijkheid. Gekoppeld aan het feit dat de ICie niet direct bij de instellingen kan van deze email adressen, zijn wij aan het kijken naar alternatieven.
sajT UiterlijkWe zijn momenteel aan het brainstormen om het uiterlijk van de sajT op te laten frissen met de hulp van andere leden. Heb je ideeën, of wil je graag meehelpen om de sajT nog mooier te maken? Stuur ons dan vooral een berichtje, alle hulp is welkom!
Beveiliging sajTBeveiliging is natuurlijk erg belangrijk, en is een constante strijd. Er zijn geen specifieke acties die we op dit moment kunnen/moeten/horen te nemen, maar we blijven constant alles up-to-date houden met beveiligingssoftware en plekken op de sajT die speciaal zijn gemaakt om mensen of computers met verkeerde bedoelingen buiten te houden.
sajT BackupMomenteel zijn we aan het worstelen met een nieuw systeem om veranderingen op de sajT te testen en back-ups te maken. Echter moeten we er zeker van zijn dat dit natuurlijk tip top werkt, en daarom duurt dit een tijdje.
Weggevallen documentatieDoor een serverwissel in het verleden zijn er (oude) documenten van de sajT verdwenen. We zijn er mee bezig deze te verzamelen van een oude back-up.
Notificatie werkt!Op de ledenpagina staat een knopje boven inschrijvingen:

Let op: Dit zal niet verschijnen als 1- je hebt je al aangemeld, 2- je hebt het in het verleden afgewezen, of, 3- je browser ondersteunt geen push notificaties (dit geldt voor Safari, kijk in een ander browser om het aan te zetten).

Heb je een ander probleem, een opmerking, of suggestie? Laat het ons weten via onderstaand formulier!