Troubleshooting & Updates

Op dit moment werkt de ICie hard aan de volgende problemen en veranderingen:

Probleem/VeranderingUitleg
Het nieuwe thema van de sajT Er staat nu een nieuw thema op de sajT, waarmee we bezig zijn om alles te verbeteren thema-gerelateerd.
De laadtijd van de sajT verbeterenEr gekeken naar meer mogelijkheden om het laden van scripts zorgvuldig in te stellen, zodat de sajT sneller bereikt kan worden. Vooral het inloggen duurt nu nog lang.
Missende zaken op sajT door migratieHet migreren naar een nieuwe server heeft er voor gezorgd dat er sommige zaken (zoals afbeeldingen en documentatie) niet zijn overgedragen van de oude server. We zijn er mee bezig om dit weer op te zoeken, in te stellen en af te ronden.
Emailadressen met domein TjasProblemen met mailen of mailadressen? Neem contact op met de ICie!
Optie om te kunnen posten op sajTDe mogelijkheid voor commissies (en/of leden) om weer iets te kunnen posten komt terug. Er is een optie om alleen je eigen posts online te zetten, te bewerken en te verwijderen. Er moet alleen eerst nog worden gekeken naar een handleiding, zodat alles duidelijk is hoe het moet worden gedaan, en naar regels, betreft het posten. Binnenkort kunnen commissies meer informatie verwachten
Beveiliging sajTBeveiliging is natuurlijk erg belangrijk, en is een constante strijd. Er zijn geen specifieke acties die we op dit moment kunnen/moeten/horen te nemen, maar we blijven constant alles up-to-date houden met beveiligingssoftware en plekken op de sajT die speciaal zijn gemaakt om mensen of computers met verkeerde bedoelingen buiten te houden.
WebshopDe webshop is een punt waar we niet tevreden mee zijn. Deze heeft vorig jaar niet goed samen kunnen werken met het thema, en heeft voor vele problemen gezorgd. Het thema is aangepast, en we willen kijken of het nog steeds rendabel is om een webshop te integreren – echter wordt het een afweging van veiligheid vs. kosten, aangezien het van uitermate belang is dat niemand bij jullie geldzaken kan komen. Dit is dus nog een punt waar we als commissie onderzoek naar doen, en in overleg met het bestuur of het plan rendabel is.
Engelse deel sajTHet thema heeft ook problemen gezorgd bij het formatteren van het Engelse gedeelte van de sajT. We zijn bezig om deze weer werkend te kunnen krijgen.
NotificatiesOmdat de sajT gebruikt zal worden als centraal punt voor informatie toevoer, zijn we aan het kijken hoe notificaties in je browser werken.

Heb je een ander probleem, een opmerking, of suggestie? Laat het ons weten via onderstaand formulier!