Skip to content

Krachttraining

Het is ook mogelijk om krachttraining te volgen bij Tjas! Train het hele jaar door voor ‘de Beste Billen van Groningen’.

Onze krachttraining wordt gegeven door ervaren trainers binnen Tjas! De krachttraining is dit jaar bij ACLO Station (Stationsplein 7).

Tijdens de krachttraining staan verschillende oefeningen op het schema die je goed kan gebruiken bij het schaatsen. Ook zal er een algemeen stuk in zitten zodat je lekker fit blijft gedurende het jaar. De warming-up zal buiten plaatsvinden, dus zorg dat je hier ook geschikte kleding voor mee hebt.

Vanwege beperkte ruimte op de locatie is er plaats voor 16 mensen op 1 uur. Om meer Tjassers een kans te geven om mee te trainen zijn er elke vrijdag 2 trainingssessies. De trainingssessies zijn van 16:45 tot 18:00 en van 17:45 tot 19:00.

Voor elke week is er een aparte inschrijving zodat iedereen elke week gelijke kansen heeft om er heen te kunnen. De inschrijving opent op de zondag om 17:00 voor beide groepen. Heb je je ingeschreven maar kun je toch niet, schrijf je z.s.m. uit zodat iemand anders op jouw plaats nog wel kan trainen!

Trainingstijden:

  • Zondag: 17:45 – 19:00
  • Zondag: 18:45 – 20:00

De inschrijvingen openen 5 dagen eerder.

Omdat we een beperkt aantal plekken hebben, werken we met een inschrijving en reservelijst. Deze zijn te vinden op de pagina met inschrijvingen.

Omdat we met een reservelijst werken hebben we het onderstaande protocol opgesteld.