Skip to content

Mogelijkheden bij Tjas

Welkom op de website van de grootste studenten schaatsvereniging van de wereld, namelijk die van de Groninger Studenten Schaatsvereniging Tjas! 

Een grote vereniging is niet alleen erg gezellig, maar ook leerzaam met vele mogelijkheden tot zelfontplooiing. Tjas heeft vele commissies en een enthousiast bestuur die er samen voor zorgen dat alles binnen de vereniging goed verloopt. Trainingen, wedstrijden, sociale activiteiten en reizen worden door Tjas georganiseerd en vereisen dan ook de nodige financiële ondersteuning. Onze sponsoren maken het succes van de vereniging en ontwikkeling van onze leden mede mogelijk.

Tjas heeft niet alleen een groot ledenbestand, maar de doorstroming is ook erg hoog. Elk jaar melden zich ruim 150 nieuwe leden aan. Hieronder bevinden zich fanatieke wedstrijdschaatsers, maar ook beginnende schaatsers die kennis willen maken met de schaatssport. Door de snelle wisseling van het ledenbestand komen zeer veel studenten in aanraking met de verschillende sponsoren en misschien wel met úw bedrijf.

Wat heeft Tjas uw bedrijf te bieden? Er zijn vele mogelijkheden van sponsoring binnen de vereniging. Een advertentie in het clubblad, een banner op de site, sponsoring van het jaarlijkse NK of sponsoring van de clubkleding: het is allemaal mogelijk. In een gesprek kunnen we de verschillende mogelijkheden bespreken. We zijn natuurlijk ook altijd benieuwd naar uw ideeën.

Wilt u meer informatie? Kijk dan eens naar onze prospectus! Hierin staat uitgelegd wat Tjas allemaal te bieden heeft en wat u uit een samenwerking met Tjas kan halen! 

Mocht u naar aanleiding van dit verhaal interesse hebben in de mogelijkheden bij Tjas, of heeft u vragen/opmerking betreffende sponsoring bij Tjas, dan kunt u een email sturen naar . Voor algemene vragen over de vereniging kunt u contact opnemen via