Meteen naar de inhoud

Mogelijkheden bij Tjas

Beste bezoeker van de website van de Groninger Studenten Schaatsvereniging Tjas,

We vinden het bijzonder leuk dat u de website van G.S.S.V. Tjas heeft gevonden. Misschien kende u onze vereniging al, we zijn namelijk de grootste studenten schaatsvereniging ter wereld met meer dan 400 leden! Wij vertellen graag meer over onze vereniging.

Een grote vereniging is niet alleen erg gezellig, maar ook leerzaam met vele mogelijkheden tot zelfontplooiing. Tjas heeft vele commissies en een enthousiast bestuur die er samen voor zorgen dat alles binnen de vereniging goed verloopt. Trainingen, wedstrijden, sociale activiteiten en reizen worden door Tjas georganiseerd en vereisen dan ook de nodige financiële ondersteuning. Onze sponsoren maken het succes van de vereniging mede mogelijk.

Tjas heeft niet alleen een groot ledenbestand, maar de doorstroming is ook erg hoog. Elk jaar melden zich ruim 100 nieuwe leden aan. Hieronder bevinden zich fanatieke wedstrijdschaatsers, maar ook beginnende schaatsers die kennis willen maken met de schaatssport. Door de snelle wisseling van het ledenbestand komen zeer veel studenten in aanraking met de verschillende sponsoren en misschien wel met úw bedrijf.

Wat heeft Tjas uw bedrijf te bieden? Er zijn vele mogelijkheden van sponsoring binnen de vereniging. Een advertentie in het clubblad, een banner op de site, sponsoring van het jaarlijkse gala of sponsoring van de clubkleding: het is allemaal mogelijk. In een gesprek kunnen we de verschillende mogelijkheden bespreken. We zijn natuurlijk ook altijd benieuwd naar uw ideeën.

Wilt u meer informatie? Kijk dan eens naar onze prospectus! Hierin staat uitgelegd wat Tjas allemaal te bieden heeft. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om onze marathonploeg te sponsoren. Zij hebben een eigen folder: Sponsoren Team Tjas

Mocht u naar aanleiding van dit verhaal interesse hebben in de mogelijkheden bij Tjas, of heeft u vragen/opmerking betreffende sponsoring bij Tjas, dan kunt u een email sturen naar . Voor algemene vragen over de vereniging kunt u contact opnemen via