Meteen naar de inhoud

Schaatstraining vanaf 19 oktober

  • door

Vanwege de nieuwe maatregelen kunnen we de komende weken maar met 30 mensen tegelijk op het ijs staan. Er zal een loting komen om iedereen een zo eerlijk mogelijke kans te geven om toch te kunnen schaatsen. We willen jullie er als bestuur op wijzen dat we van erg veel geluk mogen spreken dat we nog mogen trainen. Veel andere ijsbanen hebben besloten alleen nog open te gaan voor recreatief schaatsen. Houd je dus in elk geval goed aan de maatregelen, dan kunnen we er samen voor zorgen dat dit ook zo blijft!

De trainingen zullen maandag 19 oktober a.s. weer van start gaan. De inschrijving hiervoor staat al open en blijft open tot zondagmiddag 12:00. Een aantal dingen zijn van belang:

  • Er zijn 26 plekken voor Tjassers (4 plekken zijn voor KRAS), 2 hiervan gaan naar trainers en er is ook altijd 1 EHBO’ er aanwezig. Dit betekent dat er 23 plekken te verloten zijn.

Nog even ter verduidelijking: het trainen zal individueel zijn. Dus helaas geen treintjes of pootjes over oefenen in tweetallen ;( er wordt  echt op 1,5 afstand meter getraind. Daarnaast geldt de mondkapjes en buffplicht ook nog steeds. Het vergt een heleboel aanpassingsvermogen van ons allemaal maar als we ons goed aan de regels houden kunnen we in ieder geval nog blijven genieten van de uurtjes dat we nog wel op het ijs kunnen staan!

Geef een reactie