Meteen naar de inhoud

NSK’s komende periode

  • door

8 januari 2022 – Port of Amsterdam NSK Marathon

Na het spektakel van eerdere jaren zal 8 januari 2022 opnieuw gestreden worden om de Nederlandse studententitels marathonschaatsen op de Jaap Edenbaan te Amsterdam. Ook dit jaar is Port of Amsterdam de trotse hoofdsponsor van het evenement. Port of Amsterdam is in het marathonpeloton al bekend met zowel een landelijk, beloften- als regioteam. Bij het Nederlandse Studenten Kampioenschap zal er in vier verschillende categorieën gestart worden zodat het voor een schaatser van ieder niveau mogelijk is de kampioenstitel te behalen.

Ben jij een studenten-schaatser en heb je altijd al een marathon willen rijden? Dan is dit je kans! Voor marathonschaatsers die (nog) student zijn is dit een mooie gelegenheid hun seizoen wat extra invulling te geven. In eerdere edities wonnen hier ondere andere Bart van der Vlugt en Merel Bosma, beiden landelijke rijders.

Voor meer informatie:
www.SKITS.nl/schaatsen/nsk-marathon-2022

15 & 16 januari 2022 – Boltrics NSK Sprint

Op 15 en 16 januari is het zo ver: het Boltrics NSK Sprint zal dan gereden worden op de IJsbaan Twente in Enschede. Ga de strijd aan tegen de concurrentie uit studerend Nederland, of ga op jacht naar je nieuwe PR! Ook naast het ijs zal er genoeg te beleven zijn, zo kan een goed feestje natuurlijk niet ontbreken. Voor meer informatie, kijk op skeuvel.nl/sprint en schrijf je in!

Geef een reactie