Meteen naar de inhoud
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Halfjaarlijkse Introperiode

3 februari - 18 februari

HALFJAARLIJKSE INTROPERIODE!

Lieve eerstejaars,

Het is bijna februari en dat betekent dat de halfjaarlijkse introperiode weer begint! Alle leden die na september lid zijn geworden, kunnen zich hiervoor opgeven. Ook leden die voor september lid zijn geworden en niet mee hebben gedaan aan de introperiode in september, mogen zich opgeven. De introperiode bestaat uit drie avonden met leuke activiteiten, op die manier leer je snel de vereniging en mede-Tjassers kennen!

Wanneer je je inschrijft voor de introperiode wordt je in een Tjasgezin geplaatst. Dit betekent dat je door twee ouderejaars wegwijs wordt gemaakt binnen Tjas. Samen met je Tjasgezin zal je de activiteiten bijwonen en van te voren samen eten. Let op! De inschrijving zal op 2 februari om 12:00 sluiten.

Programma:
Donderdag 3 februari 19:30-22:00: PubQuiz in de Walrus
Kom samen met je Tjasgezin eten in de Walrus en strijd daarna voor de overwinning bij de PubQuiz! Doe dit onder het genot van een drankje en leer elkaar zo gelijk goed kennen.
Donderdag 10 februari 20:30-22:30: Activiteiten speurtocht
Ga met je mede eerstejaars op tocht door de stad langs verschillende activiteiten en spellen!
Donderdag 17 februari 20:00-22:00: Culinaire Tjastocht
Tjas kent vele commissies waarin je actief kan worden. Dit is dé manier om nog meer mensen te leren kennen binnen Tjas. Tijdens deze tocht ga je langs verschillende commissies en wordt je voorzien van eten en drinken. Neem een kijkje of er een passende commissie voor jou bij zit!

Let op! Voor de Culinaire Tjastocht dien je je apart in te schrijven i.v.m. de machtiging voor de kosten. Voor inschrijven, klik hier

Heel veel liefs,

De IntroCie

Gegevens

Begin:
3 februari
Einde:
18 februari
Evenement Categorie:

Organisator

IntroCie
E-mail:

Locatie

Groningen
Groningen, + Google Maps