Meteen naar de inhoud
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Eerstejaars introperiode!

05/09/2022 02/10/2022

In september is het zover: de introperiode gaat van start! Alle leden die in september lid zijn geworden, kunnen zich hiervoor opgeven. De introperiode bestaat uit vier avonden met leuke activiteiten, op die manier leer je snel de vereniging en mede-Tjassers kennen!

Wanneer je je inschrijft voor de introperiode word je in een Tjasgezin geplaatst. Dit betekent dat je door twee ouderejaars wegwijs wordt gemaakt binnen Tjas. Samen met je Tjasgezin zal je de activiteiten bijwonen en na de trainingen gezamenlijk eten.

Het programma is als volgt:

Crazy 88 en eten bij je Tjasouders (8 september)
Na de training voorzien je Tjasouders jou en je groepje van een heerlijke maaltijd, en daarna is het tijd om naar de Walrus te gaan voor de allereerste introductieavond. Tijdens de Crazy 88 moet je in een bepaalde tijd zoveel mogelijk gekke opdrachten uit een lijst van 88 opdrachten uitvoeren. Een perfecte manier dus om kennis te maken met je introgroepje en ouders!

Spelletjesavond (15 september)
Op deze avond ga je na het trainen weer lekker eten bij je Tjasouders. Na het eten staat er nog een heuse (drank)spelletjesavond voor je klaar. Dus zet je beste beentje voor en ga voor de winst!

Midnightrumn & Neon party (22 september)
Op de derde donderdag staat er een hardloopwedstrijdje gepland, gevolgd door een spetterend feest. Tijdens het rennen door de binnenstad kun je een heerlijke versnapering verwachten! Benen opgewarmd tijdens het rennen? Kom daarna lekker dansen in je opvallendste outfit.

Commissie Running Dinner (29 september)
De laatste donderdagavond van September is het tijd om kennis te maken met de commissies! Tijdens een fietstocht door de prachtige stad Groningen fiets je langs de huizen van iemand van de verschillende commissies, waar je onder het genot van een hapje of drankje de tijd hebt om elke commissie te leren kennen. Neem een kijkje of er een passende commissie voor jou bij zit!

Heel veel liefs,

De IntroCie 2022 ;))))

Gratis

IntroCie

De Walrus

Pelsterstraat 25
Groningen,
+ Google Maps