Meteen naar de inhoud
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Batavierenrace 2023

28 april @ 12:00 30 april @ 15:00

Na het grote succes van vorig jaar, gaan we ook dit jaar weer naar de Batavierenrace toe! Dit jaar zal de Batavierenrace in het weekend van 28 april tot 30 april 2023 plaatsvinden. Samen met 50 Tjassers verdeeld over twee teams reizen wij af naar het oosten van het land om deel te nemen aan de langste studentenestafetterace van de wereld! Tijdens dit weekend zullen wij het opnemen tegen verschillende studentenverenigingen vanuit het hele land, waar wij natuurlijk dolgraag van willen winnen. Natuurlijk zullen we niet enkel hardlopen: nee, nee er zal ook FLINK gefeest worden met als knallende afsluiting een gigantisch feest in Enschede!
Wil je meer weten over de Batavierenrace zelf? Neem dan een kijkje op hun website! Of kijk dit filmpje met uitleg over hoe de Batavierenrace werkt.

Tijdens de Bata zal je een bepaalde afstand gaan rennen. Wanneer je je inschrijft kan je aangeven of je een voorkeur hebt voor de afstand en een van de twee teams: het Prestatieteam of het Bierteam. Het Prestatieteam zal gaan rennen voor een goede tijd: we hopen met hen een hoge eindpositie te behalen. Iets minder fanatiek of niet zo’n hardloopfanaat, maar wel enthousiast om mee te rennen en mee te feesten? Geen probleem! Meld je dan zeker aan voor het Bierteam!

Als je nog geen of weinig hardloopervaring hebt, is dat ook zeker geen probleem. Wij als LoopCie zullen je klaarstomen en in de weken voor de Bata looptrainingen gaan geven, waar jij aan mee kunt doen!

Let op! Er zijn maar een bepaald aantal plekken beschikbaar, dus aarzel niet en schrijf je snel in! Dit hele weekend zal ongeveer 55 euro gaan kosten en je hebt ook nog de optie om volledig in Tjas style mee te rennen door een shirt te bestellen bij je inschrijving! Deze zal ongeveer 15 euro zijn.

Wij hebben er in ieder geval ontzettend veel zin in en het gaat super gezellig worden, kortom: dit weekend wil je niet missen!

LET OP! De inschrijving sluit op 7 april! Mocht je je na 7 april afmelden worden de gemaakte kosten op jouw verrekent en ben je zelf verantwoordelijk om een vervanger te zoeken voor jouw etappe.

€55

Sportcommissaris

06-49892609

Enschede

Drienerlolaan 5
Enschede, Overijsel 7522NB Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie