Meteen naar de inhoud
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ardennen weekend

18 mei @ 09:00 21 mei @ 18:00

Na het grootse succes van Collalbo 2022 presenteert de directie der G.S.S.V. Tjas het befaamde Ardennenweekend! Van 18 tot en met 21 mei gaan we met een grote groep Tjassers de Belgische wegen onveilig maken. Op donderdag vertrekken we vanaf Groningen met de trein richting Maastricht om vanaf daar naar het idyllische Malmedy (+- 70km) te fietsen, waar we voor 3 nachten verblijven. De fietsen worden apart vervoerd naar Maastricht. Op vrijdag en zaterdag zullen we op onze fietsen genieten van de fantastische natuur en de gezellige mensen om op zondag weer de omgekeerde reis via Maastricht terug te maken.

Maak de beste keuze die je tot nu toe in 2023 hebt gemaakt en schrijf je in voor dit onvergetelijke weekend!

Heb je toch nog moeite met beslissen? Met de onderstaande FAQ hopen we je te kunnen helpen!

Ik heb geen racefiets, kan ik wel mee? Koop een fiets!

Ik wil graag mee maar ik kan niet in het betreffende weekend, en nu? Bij deze, nu kan je wel! Kleine kans dat er iets meer prioriteit kan hebben dan dit weekend!

Ik kan nog niet zo goed fietsen, is deze trip dan wel wat voor mij? Ga mee en leer fietsen! We zullen in meerdere groepen fietsen van verschillende niveaus, dus voor iedereen zal een geschikte groep zijn om mee te trappen.

Ik heb een allergie, kan ik nu wel mee? Wij zijn de directie, geen diëtisten. Dus geen idee maar denk het wel! Laat het maar even weten bij de inschrijving.

Ik ben geen Tjas-lid maar hoorde van deze reis en wil echt heel graag mee, kan dit? Zeker! Start met een studie in Groningen, stuur een mailtje naar en schrijf je in!

Ik heb helemaal geen zin! Dan maak je maar zin!

€ +/- 139,95

Directie

Ardennen

Malmedy, + Google Maps