Meteen naar de inhoud
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Almanak Pagina

1 februari 15 februari

De pers is alweer druk bezig om een almanak te maken voor Tjas – en wie kan er beter de vereniging vastleggen in een boek, dan de vereniging zelf?
Het is jullie kans om je geheel eigen pagina te krijgen in de almanak, en die helemaal te maken zoals jij hem wil! Dus, wil jij samen met je commissie, dispuut, schaatsgroep, (oud)bestuur, werkgroep, Tjashuis, vriendengroep of ook maar iemand anders je eigen pagina hebben? Voor maar 40 euro kan je er eentje hebben!

DISCLAIMERS:
– De kosten zijn €40 euro per pagina en worden afgeschreven bij de persoon die de aankoop doet via de sajT. Eventuele verrekeningen onderling behoor je zelf te regelen.
– De pagina moet A5 formaat zijn en in worden geleverd als pdf bestand. De pagina is geheel naar jullie zelf in te richten, maar is alsnog vatbaar voor veranderingen mits het tegenstrijd biedt met de regels van Tjas. Verder zullen wij geen wijzigingen maken aan je pagina: zorg er ook voor dat de kwaliteit van de pagina hoog is zodat deze niet blokkerig er uit komt te zien.
– De deadline voor het inleveren van je pagina bij ons is 1 Maart 2023. Als je je pagina later inlevert, is de kans groot dat deze niet meer in de almanak verschijnt.

€40 per pagina

AlmanakCie