• intro2018
  • Clubactie
  • Hele jaar
  • Winter
  • Zomer

Lieve eerstejaars,

 

Wat ontzettend leuk dat je besloten hebt om lid te worden bij Tjas. Je gaat hopelijk een geweldige tijd tegemoet met veel schaatsen, fietsen, hardlopen en bovenal heel veel gezelligheid. Wij gaan jullie als IntroCie de komende tijd goed inwijden in onze prachtige vereniging. Deze periode zal bestaan uit vier avonden in de Walrus, de stamkroeg van Tjas, en met het introkamp op Schiermonnikoog als hoogtepunt. Zet alvast met blokletters in je agenda: “28 SEPTEMBER TOT 30 SEPTEMBER TJAS INTROKAMP OP SCHIER!” dit wil je namelijk niet missen! Schrijf je in via de link onder dit prachtige verhaaltje!


Tijdens de introperiode zal je worden ingedeeld in een Tjasgezinnetje. Je Tjasouders zullen je de ins en outs van de vereniging leren. De introavonden zullen plaatsvinden op: 6 september, 13 september, 20 september en 27 september. Het thema van de introperiode is Superhelden; dus kom naar de activiteiten om te laten zien met welke superkrachten jij de Pubquiz wint of je fiets een echte Tjas make-over geeft! Schrijf je via de link, onder dit prachtige verhaaltje, in voor de introperiode; als je akkoord gaat sta je voor alle introavonden ingeschreven en verwachten we dat je komt. Kun je op een avond niet komen, schrijf je dan uit via de uitschrijf link. En geeft het ook even aan je Tjasouders door, zodat zij dit weten voor het eten! En als je wel naar de activiteit wilt komen, maar niet mee kan eten bij je ouders, laat dit dan alleen weten bij je Tjasouders, zodat zij hier rekening mee kunnen houden. Mocht je verder nog vragen hebben, stuur gerust een mailtje naar introcie@tjas.nl.

 
Tjas Hoog!

 
Liefs IntroCie 2018-2019

 

Inschrijving Introperiode
Inschrijving Introkamp - Let op! De inschrijving voor het introkamp sluit op 16 september!! 
Uitschrijving Introavond(en)

 

*De kosten voor de gehele introperiode (excl. introkamp) zullen €6 euro bedragen. Via de link hierboven kun je je inschrijven voor de gehele periode! Ben je verhinderd en kun je niet komen op een avond? Meld je dan af via de uitschrijf link.  


Activiteiten tijdens de introperiode:

- 6 september 2018: Indelingsavond

Op donderdag 6 september zal de eerste activiteit in de introductieperiode plaatsvinden, de

indelingsavond, het moment om al je mede Tjas eerstejaars te ontmoeten! Tijdens de indelingsavond zal je bij je eigen Tjas-ouders eten, ouderejaars Tjassers die je gedurende hele introperiode wegwijs gaan maken. Samen met 8-12 mede eerstejaars Tjassers en 2-3 Tjasouders zijn jullie dan een Tjas familie. Na het eten is het tijd voor een korte kennismaking en gevolgd door een Pubquiz tussen alle Tjas families bij de stamkroeg van Tjas. Wie heeft de grootste kennis? Wie wordt de held van de avond? Laten we nu voor eens en voor altijd uitmaken of het bezitten van schaatskwaliteiten garant staat voor succes in het echte leven.

 

- 13 september 2018: Midnightrumn & Feest

Vóór deze activiteit zul je eerst weer samen met je Tjasgezin eten, de rest van deze avond wordt georganiseerd door de LoopCie. Je kunt hier je loopskills laten zien, maar we maken het je niet te gemakkelijk. Halverwege deze loop zal je een shotje krijgen. Wie haalt het tot de eindstreep en wie wordt de winnaar van deze legendarische wedstrijd? Na de run kun je je winst… of verlies vieren bij het Tjasfeest in de Walrus!

 

- 20 september 2018: Levend Stratego

Je begint de avond weer door bij je Tjasouders een heerlijke maaltijd te consumeren. Daarna zullen we de heldhaftige strijd aangaan om erachter te komen welk team de vlag van de tegenstander als eerste kan vinden in de stad! We zullen bij de Walrus beginnen en na het spel daar nog de winst of verlies vieren met een drankje!

 

- 27 september 2018: Pimp your Bike & Tjas-Spellen

Is het jou ook al opgevallen dat heel Groningen met rode Tjasfietsen bezaaid is? Vind jij het ook altijd een fijn gevoel om je fiets naast een Tjasfiets te parkeren op het station? De ‘Pimp your bike night’ is dé avond om ook je eigen fiets aan de groep Tjasfietsen toe te voegen! Naast het ver-Tjas-pimpen van je fiets zijn er ook nog echte Tjas-spelletjes te leren! Maar voordat we met dit beginnen maakt de KookCie eerst een heerlijk etentje voor iedereen in de Walrus! (LET OP: voor het etentje moet je je wel apart nog even voor inschrijven op de site (bovenaan aan de rechterkant), uiterlijk de 27e voor 15:00u!)

 

- 28 september t/m 30 september 2018: Introkamp

Wat is er nu beter om de introperiode af te sluiten dan met een kamp? Elk jaar start G.S.S.V Tjas het nieuwe seizoen met een introkamp. Dit kamp is speciaal voor eerstejaars en staat in het teken van de 3 T’s: Trainen, Tosti’s en Toxbar. Dit jaar zal het kamp van vrijdag 28 september t/m 30 september op Schiermonnikoog plaatsvinden. We slapen met z’n allen in een groepsaccommodatie die op loopafstand is van de Toxbar. Meegaan op introkamp is de manieren de andere nieuwe leden en Tjas te leren kennen! Wil je mee? Schrijf je dan snel in! Meer informatie volgt later per e-mail. Inschrijven doe je door op de inschrijving aan de rechterkant van de pagina te klikken (hiervoor moet je ingelogd zijn). Heb je nog vragen? Neem dan contact op met introcie@tjas.nl
 

 

Twitter