• Hele jaar
  • Winter
  • Zomer

De marathon opleidingsploeg is een ploeg vanuit het Gewest Groningen. Doel van deze ploeg is om rijders door te laten stromen naar de landelijke competitie. Aanwezigheid bij trainingen en motivatie is een vereiste net als vaste deelname aan de Oosterhaven marathoncompetitie op de woensdagavond en de Regio Noord-Oost competitie. Kortom, er wordt hard en serieus getraind om zoveel mogelijk vooruitgang te boeken.
In de winter traint deze groep op de faciliteiten uren (net als de faciliteiten- en baanploeg). Deze zijn op dinsdag van 16:30-17:30 en donderdag van 16:30-17:30. Meer informatie is te vinden op www.marathonschaatsengroningen.nl
 
Rijders vanuit Tjas:
- Erik van der Worp
- Guido van Gelder
- Coen Stellinga 
- Vera Otten
- Jip van Elst
- Luuk Loohuis
 
Wil jij ook in aanmerking komen voor een plek in de marathon opleidingsploeg? Bericht dan Erik Groeneveld via sportcommissaris@tjas.nl en geef hierin aan:
- je motivatie
- je ambities/doelstellingen
- je ervaring met marathon
 
 
Wil je gewoon een keer kijken hoe je het vindt om een marathon te schaatsen? Af en toe is het mogelijk om op de woensdagavond tegen kleine vergoeding mee te doen aan de Oosterhaven competitie. Er zijn altijd Tjassers die meedoen, houd het in de gaten.

 

Twitter