• Zomer
  • Winter
  • Hele jaar
  • smurf

De Groninger Studenten Schaatsvereniging Tjas tijdens de KEI-week is een groot feest! Een week vol te gekke activiteiten, zorgen voor een fantastische tijd in de KEI-week. Kom allemaal langs bij de evenementen waar Tjas aanwezig is, en natuurlijk de feesten op woensdag- en donderdagavond in de Walrus!

 

Maandag is de Infomarkt waar je kennis kunt maken met schaatsactiviteiten zonder ijs. Oefen de techniek op een schaatsplank of doe mee aan de wedstrijd zo langs mogelijk diep zitten en win toffe prijzen! Tijdens de infomarkt is De Walrus open om de borrelkant van Tjas te laten zien. Kom met je vrienden (fris)drankspelletjes doen om de keilopers Tjas te laten leren kennen.

 

Dinsdag is de legendarische KEI-parade. Meldt je aan om mee te lopen, fietsen of skeeleren tijdens deze fantastische optocht. Hoe meer, hoe beter!

 

Woensdag is er het Sportplaza bij de ACLO. Hier kun je kennismaken met allerlei sporten en Tjas is hierbij natuurlijk ook aanwezig! Kom gezellig bij de stand langs en maak kennis met alles wat Tjas is en doet. ’s Avonds is het tijd voor een goed feestje! De Walrus is open tijdens de Kroegentocht, dus kom vooral langs voor een drankje en feest mee met Tjas!

 

Tjassers zijn ook gek op lekker eten en chillen. Daarom is Tjas donderdag te vinden op het Open Air festival. Kom chillen in het Stadspark en maak alle keilopers enthousiast over Tjas. Kom daarna tijdens de Eat & Greet hamburgers bouwen bij Tjas. Maak de meest epische en grote hamburgers die je kunt bedenken en leg een goede bodem, want ’s avonds bouwen we gewoon nóg een mooi feestje in De Walrus. Deze avond kun je meedoen met een Tjastastisch spel, namelijk barklunen! Strijd met samen met jouw team voor de eerste prijs en maak er een mooi feestje van.

 

Na al dat feesten is het vrijdag tijd om even bij te komen en heerlijk te chillen tijdens de Loungeparty. Nodig iedereen uit om langs te komen. Rust even uit en drink een lekker smoothie, zodat je weer energie kunt opdoen voor het eindfeest in Kardinge.

 

Twitter