• Hele jaar
  • Winter
  • Zomer

Commissies

Hieronder vind je een lijst van alle commissies van G.S.S.V. Tjas.

 

Document Commissie Wisselingen
Wil jij actief worden binnen een van de vele leuke commissies van Tjas maar ben jij benieuwd wat de vervolgstappen zijn als je je interesse hebt opgegeven? Of wil je gewoon weten hoe je uiteindelijk in een commissie komt? In dit document vind je hierover meer informatie. Heb je naar aanleiding hiervan nog vragen dan kan je altijd mailen naar commissarisintern@tjas.nl. Je vindt het document door hier te klikken!

 

Elke commissie heeft een eigen email waarmee je deze kunt contacteren

emailadressen

Commissie      
Almanakcie almanakcie@tjas.nl Marathoncie marathon@tjas.nl
Benefietcie benefietcie@tjas.nl Materiaalcie materiaalcie@tjas.nl
Borrelcie borrelcie@tjas.nl Natuurijscie natuurijscie@tjas.nl
Diescie diescie@tjas.nl NSKcie nskcie@tjas.nl
Galacie galacie@tjas.nl Paparazcie paparazcie@tjas.nl
Huiscie huiscie@tjas.nl Promocie promocie@tjas.nl
Icie icie@tjas.nl Redactie redactie@tjas.nl
Introcie introcie@tjas.nl Reiscie reiscie@tjas.nl
Kookcie kookcie@tjas.nl Sponsorcie sponsorcie@tjas.nl
Loopcie loopcie@tjas.nl Wedcie wedcie@tjas.nl
Lustrumcie lustrumcie@tjas.nl    

 

Almanakcie

Het duurde even, maar uiteindelijk is het gelukt. Er is een nieuwe Almanakcommissie! Het thema is bedacht en we gaan als een speer, en dat moet ook, want wij willen voordat het schaatsseizoen eindigt een almanak uitbrengen. Met z'n zessen gooien we de komende drie maanden alles in de strijd om in februari een fantastische Almanak te presenteren. Het thema blijft nog even geheim, maar wie weet geven we binnenkort al wel een hint...
 
 

 

 

almanakcie@tjas.nl

Alle nieuwsberichten van de Almanakcie!

Benefietcie

Foto ontbreekt

benefietcie@tjas.nl

Borrelcie

De BorrelCie staat het hele jaar door garant voor leuke borrels en (thema)feesten. Elke donderdag is er een borrel in Café de Walrus. Ook geven wij jou sowieso vier keer per jaar de gelegenheid om je helemaal suf te feesten tijdens één van de themafeesten. Zo gingen we afgelopen jaar helemaal uit ons dak met het Elfstedenfeest, Tjastival en nog veel meer! 

 

Naast al dat bier en vertier verzorgt de BorrelCie ook nog de jaarlijkse barbecue en organiseren we een leuke activiteit, zoals wakeboarden. Daarnaast gaat de commissie twee keer per jaar op BorrelCie-uitje, denk hierbij aan een commissieweekend en barbecueën rond het kampvuur. Kom ook eens langs in café de Walrus om even gezellig bij te praten of om leuke Tjassers te ontmoeten!

 

borrelcie@tjas.nl

Alle nieuwsberichten van de Borrelcie!

Diescie

6 Maart 1968, de dag dat G.S.S.V. Tjas is opgericht op initiatief van Henk Lukkien en Gerrit Kragt. Deze geboortedag, of Dies Natalis, moet natuurlijk gevierd worden! Elk jaar rond deze datum vindt dan ook de Dies van Tjas plaats. Een week lang feest om terug te kijken naar de geschiedenis van Tjas en haar tradities te vieren, maar ook om naar de toekomst te kijken en nieuwe tradities te laten ontstaan. Hopelijk zal het vieren van de Dies een lange toekomst tegemoet gaan en uitgroeien tot een mooie traditie.

 

Wij, de DiesCie van Tjas, hebben het koud. Én we hebben honger. Je hebt het vast gemerkt dat de ICE AGE is aangebroken. Het is dagelijks gemiddeld -49 graden. Daarom zijn we op zoek naar nootjes om deze ICEkoude ICE AGE door te komen. Jeljer, beter bekend als Cantus-Walrus loopt als grootste van allemaal graag voorop. Daarachter loopt Miriam, de Hu-Ski. Zij bokst mee tot aan het nootje en beschermt ons tegen sabeltandtijgers. Daarachter komt Frank, de ICE-Bear. Op onze tocht komen we af en toe ICEkoude obstakels tegen die hij dan zonder moeite verslind. Als vierde in de rij verschijnt Anna Julia, oftewel de Kroeg-Tijger. Zij Tijgert door alle Kroegen. Na Anna volgt Maartje, de Mountain-Mammoet. Zij weet zonder moeite iedereen voor gevaren te waarschuwen. Tot slot, last but not least, Lotte, de Woestijn-Qater, hoewel ze graag warmere oorden opzoekt, is ook zij altijd op zoek naar nootjes. 
Foto ontbreekt

Diescie 2018-2019

diescie@tjas.nl

Galacie

De GalaCie is de commissie die het hele jaar toewerkt naar het grootste feest van Tjas: het Gala. De commissie bestaat uit kersverse eerstejaars Tjassers. De commissie zorgt onder andere voor een heerlijk diner voorafgaand aan het gala, dj, band, locatie en decoratie. Ook maakt de commissie elk jaar een spetterende film om het thema van het gala bekend te maken. Dit jaar bestond de GalaCie uit acht dames en was het thema 'Into The Galaxy'. Het gala werd gehouden op 18 maart 2016. Escaleren doe je met de GalaCie!

 Foto ontbreekt

 galacie@tjas.nl

Alle nieuwsberichten van de Galacie!

Huiscie

De Huiscie, de commissie met de grote ideeën en de mooie toekomst plannen. Hoe mooi zou het zijn om een eigen clubhuis te hebben. Een clubhuis voor onze borrels, feesten, commissie vergaderingen, ALV’s of gewoon om na het studeren/trainen een biertje te komen drinken met je mede Tjassers. Dat is het ultieme einddoel van deze commissie.

 

foto volgt nog

Alle nieuwsberichten van de Huiscie!

Icie

Sinds de millennium wissel is de digitale wereld in een stroomversnelling geraakt, nieuwe technologieën en vormen van communicatie volgen elkaar snel op en de netwerken worden alsmaar uitgebreider. Met al deze ontwikkelingen zet de Icie zich onvermoeid in om de Tjas en haar website aan te laten sluiten bij de wensen van haar leden. Nieuwe uitdagingen blijven zich immer aanmelden en de Icie staat klaar om ook deze het hoofd te bieden. 

 

scientia potentia est

 

icie@tjas.nl

Alle nieuwsberichten van de Icie!

Introcie

 
De IntroCie is de commissie die de eerstejaars wegwijs maakt binnen Tjas. Wij zullen zorgen voor een fanTjastische introperiode, waardoor je je direct thuis zult voelen bij Tjas. Wil jij ook lid worden? Houd dan de eerstejaarspagina in de gaten voor meer info.
 
 
 
De leden van de introcie 2018-2019 zijn:
 

introcie@tjas.nl

Alle nieuwsberichten van de Introcie!

Kookcie

informatie volgt.
 
 

 

kookcie@tjas.nl

Alle nieuwsberichten van de Kookcie!

Loopcie

De LoopCie is de commissie die de gaafste loopwedstrijden van Tjas organiseert. Ons hoogte punt is natuurlijk de Batavierenrace! Een weekend lang feesten en hardlopen, dat je als Tjasser natuurlijk niet kunt missen. Ook is de Lauwersloop een fantastisch groot loopevenement dat wij als commissie voor Tjas mogelijk maken. Daarnaast organiseren wij nog vele verschillende loopjes voor Tjas, zoals de Midnight Rumnn, de Kardinge Heuvelcross en nog veeeel meer!

loopcie@tjas.nl

Alle nieuwsberichten van de Loopcie!

Lustrumcie

Op 6 maart 2018 bestaat Tjas 50 jaar! Uiteraard laten wij dit niet zomaar voorbij gaan & daarom komt er een mega dik Lustrumboek uit met verhalen, foto’s en weetjes over 50 jaar Tjas geschiedenis!  Daarnaast organiseert de LustrumCie tijdens studiejaar 2017-2018 een jaar bomvol met activiteiten, feestjes en natuurlijk een unieke Lustrumweek. 
Alle ins-en-outs blijven nog even geheim, maar ben je gemotiveerd om in de geschiedenis van Tjas te duiken & je in te zetten voor een prachtig Lustrumboek? Kom dan bij de LustrumCie! 
 

50jaar@tjas.nl

Alle nieuwsberichten van de Lustrumcie!

Marathoncie

marathon@tjas.nl

Materiaalcie

Wij, de Materiaalcie, zijn de jongste en snelste commissie van Tjas. Het snelheidsgeheim van onze commissie kunnen we helaas niet verklappen. Maar om ervoor te zorgen dat jij deze winter ons pr een beetje kan benaderen, hebben wij drie do’s en dont's:

Do

1. Zorg voor scherpe ijzers, dit verlaagt namelijk je weerstand op het ijs en geeft je grip om af te zetten. Gelukkig zorgen wij voor de scherpe schaatsen.
2. Ronde ijzers, dit klinkt misschien raar, maar ijzers zijn altijd gerond anders kun je niet goed sturen op het ijs. Wat een mazzel; ook de ronding kun je bij ons laten regelen =).
3. Schoenen, niet te groot of te klein en ze moeten vooral stevig zijn en voldoende steun geven.

Do not

1. Schaatsen in het vet, dit is zoooooo 1930 (behalve als je in een huis zonder dak woont).
2. Schaatsijzers met een zwarte laag kopen (hiervoor heb je maar een oplossing: schuurpapier).
3. Je schaatsen in je tas gooien: schaatsen hoor je zorgvuldig en met liefde af te drogen.

Foto ontbreekt

materiaalcie@tjas.nl

Alle nieuwsberichten van de Materiaalcie!

Natuurijscie

 

natuurijscie@tjas.nl

Alle nieuwsberichten van de Natuurijscie!

NSKcie

Begin volgend jaar barst de strijd weer los! Het NSK Sprint wordt dit jaar georganiseerd door de geweldige NSKcie. Bestaande uit acht van de leukste leden der G.S.S.V. Tjas mogen wij dit jaar onze stempel op dit prachtige kampioenschap drukken. Wij hopen jullie natuurlijk allemaal terug te zien op één van de hoogtepunten van Tjas! Houd voor meer informatie de sajt en facebook goed in de gaten.

NSKcie@tjas.nl

Paparazcie

Als Paparazcie zorgen wij voor de mooiste (en soms gênante) herinneringen van de mooiste feestjes, wedstrijden en andere activiteiten. Al deze juwelen zetten wij voor jullie op de site en Dropbox.
Aan alles wordt gedacht dankzij onze chef Lenzenpoetser, chef kok, chef harde schijf, chef wijnvoorziening, chef strohrum80 en de opper chef die dit alles in goede banen lijdt.
Heb je vragen over foto’s (heimwee naar een feestje van 5 jaar geleden ofzo) of de Tjas camera, contact us!

 

Paparazcie “Flitsend op de IJzers!”

 

 

paparazcie@tjas.nl

Alle nieuwsberichten van de Paparazcie!

Promocie

PromoCie 2014: Iets met schaatsen of zo...

Aangevuld met nieuwe leden is de Promocie weer helemaal klaar om ook dit jaar Tjas ijzersterk op de kaart te zetten! Natuurlijk zorgt de Promocie voor de mooiste week van het jaar: De Keiweek, waarin we midden in de zomer zoveel mogelijk Keilopers besmetten met het Tjas-schaatsvirus. Maar daarnaast is de Promocie elke woensdag ook ontzettend gedisciplineerd, serieus en fanatiek aan het vergaderen over vele andere promo activiteiten: bidons, posters, flyers, promofilmpjes en nog veel meer. Ook als je er dit jaar lekker warm bij wilt zitten zorgt de Promocie voor jullie; want jawel, ook chilltruien en chillbroeken zijn bij de Promocie voor een scherpe prijs te koop! Hoe dan ook, de Promocie zal er voor zorgen dat de hele stad Groningen en alle Tjassers worden ondergedompeld in Tjasrood en IJswit!

De Promocie is dus helemaal klaar voor een prachtig Tjasjaar!

promocie@tjas.nl

Alle nieuwsberichten van de Promocie!

Redactie

De Tjassus, het populaire verenigingsblad der G.S.S.V. Tjas, wordt tweemaandelijks uitgebracht door de Redactie. Met zorg wordt het blad gevuld met roddels, uitglijders, activiteitenverslagen, recepten, interviews, en nog veel meer. Daarnaast blijft telkens weer de meest prangende vraag: ‘Wie staan er dit keer op de middenpagina?’ Al deze prachtige verhalen en foto’s kun je terugvinden in de Tjassus. Mis het niet! Veel leesplezier!

 
Liefs,
de Redactie.

 

Redactie

 

redactie@tjas.nl

Alle nieuwsberichten van de Redactie!

Sponsorcie

 

Bij de sponsorcommissie houden we ons bezig met het wel en wee omtrent sponsoren. Sponsoren zijn natuurlijk van groot belang voor onze vereniging, ze brengen veel geld binnen en verstrekken ons verder van fikse kortingen. Als lid van de sponsorcommissie houd je je bezig met het beleid rondom de sponsorwerving. We zijn natuurlijk altijd op zoek naar nieuwe sponsoren, maar daarnaast zetten we ons ook in om onze huidige sponsoren te behouden. 

 

Daarnaast zetten we ons natuurlijk ook in voor de werving en het behoud van onze eigen commissieleden! Beschik jij over ijzer sterke onderhandeling skills en wil jij graag onderdeel uitmaken van de allerbelangrijkste (en leukste)commissie van Tjas? Neem eens contact met ons op! E-mail: sponsorcie@tjas.nl !

 

sponsorcie@tjas.nl

Alle nieuwsberichten van de Sponsorcie!

 

Wedcie

Uren in de kou in de schaatshouding zitten, fietsen tot het zweet van je hoofd drupt en jezelf buiten adem springen tijdens de Triple T doe je natuurlijk niet voor niets. Dat doe je allemaal om tijdens de wedstrijden zoveel mogelijk records te bemachtigen. En daarvoor staat ook dit jaar weer de Wedcie voor je klaar. In de zomer zorgt de Wedcie voor de wielerwedstrijden, zodat jij je op de fiets kunt meten aan je clubgenoten. En in de winter staan wij langs het ijs van Kardinge (in het lekker warme juryhok) klaar om je fantastische schaatstijden te klokken en noteren. Behalve al deze liefdadigheid voor de Tjasser is de Wedcie ook gewoon een hele gezellige commissie. De commissie bestaat uit drie heren en drie dames, en vanuit het bestuur komt sportcommissaris Anna Julia regelmatig mee vergaderen.

De Wedcie is altijd op zoek naar gezellige vrijwilligers die het leuk vinden om bij een fietswedstrijd te klokken, het verkeer te regelen, te starten, vast te houden of gewoon eierkoeken en winegums te eten. Ook voor de schaatswedstrijden zijn we op zoek naar vrijwilligers die de functie van klokker, hulpstart of EHBO-er op zich willen nemen of het rondebord willen bedienen, ook hier zijn overigens regelmatig koekjes of taartjes te eten!

Lijkt het je leuk om een keer te helpen bij een wedstrijd? Laat dat dan nu direct weten via wedcie@tjas.nl, geef dat aan op het wedstrijdinschrijfformulier of spreek één van ons aan.

 

 

wedcie@tjas.nl

Alle nieuwsberichten van de Wedcie!

Werkgroepen

Hieronder vind je een lijst van alle werkgroepen van G.S.S.V. Tjas.

Werkgroep Financie

Foto ontbreekt

financie@tjas.nlTwitter