Sport

Bij Tjas kan iedereen sporten. Of je nu al je leven lang op het ijs staat of nog nooit geschaatst hebt, er is altijd wel een training die bij je past! Zo heeft Tjas zowel in de winter- als zomer een uitgebreid aanbod om te kunnen trainen. Voor beginnende schaatsers is het bijvoorbeeld mogelijk om ‘s winters twee keer in de week te schaatsen in een leergroep op jou niveau en de gevorderde fanatiekeling kan als hardrijder drie keer in de week schaatsen, onder begeleiding van professionele trainers. Voor de écht ambitieuze schaatser is het mogelijk om lid te worden van de Tjas Opleidingsploeg, meer informatie hierover vind je onder het kopje “Sport”. In het winterseizoen organiseert Tjas drie interne schaatswedstrijden, waar iedere Tjasser gratis aan mee kan doen! Let op: niks is verplicht bij Tjas, je bent dus niet verplicht naar de trainingen te komen!

In de zomer gaat de training bij Tjas gewoon door, zo is er twee keer in de week droogtraining en één keer in de week fietstraining. Daarnaast is het mogelijk om deel te nemen aan hardloop- en fietswedstrijden.

Kijk voor meer informatie over trainingstijden, trainingsgroepen, etc. onder het kopje “Sport”! Heb je dan nog vragen over de sportieve mogelijkheden bij Tjas? Stuur dan vooral een mailtje naar !