Meteen naar de inhoud

Inschrijving Lustrumreis is geopend!

Vanwege het 55 jaar bestaan van Tjas staat er dit jaar een extra reis op de planning: de lustrumreis! Dit lustrumjaar gaan we met een groep Tjassers naar het prachtige Brugge in België!

Brugge staat bekend om haar historische centrum met klinkerstraatjes en vertakte kanalen, de markt, de Onze-Lieve-Vrouweker, de klokkentoren en nog veel meer. De hele stad ademt een sfeer van historie, liefde voor het moderne en enthousiasme voor de toekomst. Met de vele kroegen die Brugge rijk is, is er voor de echte nachtwaker ook genoeg te beleven en voor de museumfanaten onder ons is er bijvoorbeeld ook het Groeningemuseum. Voor ieder wat wils.

Is de inschrijving vol? Zet jezelf dan vooral op de reservelijst. Wij zullen er alles aan doen om met zoveel mogelijk Tjassers naar Brugge te kunnen gaan!

LET OP:
– Alleen de kosten voor het verblijf en het vervoer zijn inclusief. De kosten voor het eten/drinken/activiteiten ter plaatse zijn dus exclusief en zullen voor eigen rekening zijn.
– Je kunt je t/m 23 december 23:59 uitschrijven. Schrijf je je later uit, dan zullen de gemaakte kosten op jou verhaald worden.

Schrijf je vanaf 1 december 21:00 in via: https://tjas.nl/inschrijvingen/lustrumreis/ !

Groetjes,
de LustrumCie 💜🧡💙

Geef een reactie