Meteen naar de inhoud

Wijziging trainingstijden hardrijdersuur woensdag

Beste Tjassers,

Gisteren kregen wij het bericht vanuit KNSB Gewest Groningen/Drenthe dat het hardrijdersuur op woensdag met een half uur wordt ingekort in het kader van bezuinigingen. De training zal dus vanaf volgende week woensdag 9 oktober vanaf 17:00 tot 18:00 zijn, deze training is alleen voor hardrijders. Ben je geen hardrijder? Dan verandert er niks.

De afgelopen jaren heeft het gewest flinke verliezen gedraaid en is dus genoodzaakt te bezuinigen; op vrijwel alle gewestelijke trainingen en wedstrijden wordt gekort. De schaal van deze bezuinigingen komt echter ook voor ons als een grote verrassing en de bekendmaking is rijkelijk laat. Wij betreuren dan ook dat wij dit bericht zo kort voor het begin van het schaatsseizoen moeten delen. Als bestuur bekijken we nu de mogelijkheden om iets voor jullie te betekenen, al zijn de mogelijkheden hiertoe beperkt.

Mocht je naar aanleiding van dit bericht nog vragen of opmerkingen hebben, stuur dan een berichtje naar of spreek mij (Hilbrand) aan tijdens de trainingen of borrels. Ondanks dit slechte nieuws heb ik heel veel zin in het winterseizoen en ik hoop jullie volgende week allemaal op het ijs te zien!

Namens het 52ste bestuur der G.S.S.V. Tjas,

Hilbrand Wouters
Sportcommissaris

Geef een antwoord