Meteen naar de inhoud

Droogtrainingen; schrijf je vrijdagavond in!

  • door

Sinds 3 maart gelden nieuwe maatregelen die het weer mogelijk maken voor ons om een droogtraining op te zetten. Jongeren tot 27 jaar mogen weer in groepen sporten bij sportaccommodaties. Dit betekent helaas dat we niet zoals normaal in het Stadspark mogen trainen, in plaats daarvan hebben we op aanvraag trainingsruimte gekregen op maandag en donderdag bij de ACLO. Een voorwaarde van de ACLO is wel dat we in vaste teams trainen. Dit betekent dat er voor beide dagen een vast team van maximaal 35 personen moet komen, dit team mag niet in samenstelling veranderen. We zullen deze twee teams indelen door middel van een inschrijving op de sajT die vrijdagavond om 21:00 open gaat. We gaan er nu van uit dat de trainingen op deze manier tot de zomerstop lopen, tenzij de maatregelen of de regels van ACLO veranderen natuurlijk.

Ben je 26 jaar of jonger? Dan zien de trainingen er tot de zomerstop als volgt uit:
– Schrijf je op vrijdagavond 21:00 in voor één van de twee teams (maandag of donderdag) via de sjaT. De inschrijving vind je als je ingelogd bent door nogmaals op Home te drukken links onder Inschrijvingen.
– Je bent niet verplicht elke week te komen, maar houd er wel rekening mee dat als je in een team zit je een plek bezet houdt die niet meer gewisseld kan worden. Schrijf je dus in voor de dag waarop je het vaakst beschikbaar bent.
– Training is op maandag 17:30-19:00 op voetbal(gras)veld 3B en op donderdag 17:00-18:30 op voetbal(gras)veld 3A, deze velden zijn bij het sportcentrum (Blauwborgje 16).
– Je hoeft niet aan te geven welke weken je wel of niet komt, het bestuur houdt de aanwezigheid bij aan het begin van de training. – Er zal beide dagen voor zowel hardrijders als recreanten training zijn.
– Lees vóór de training het protocol te vinden op de sajT goed door, zodat je weet wat er van je verwacht wordt gedurende de training!  

Ben je 27 jaar of ouder? Kom niet naar de training, dit wordt gecontroleerd. Als je ergens in de periode tussen nu en de zomerstop 27 wordt mag je tot je verjaardag naar training komen, houd er wel rekening mee dat als je in een team zit je een plek bezet houdt die niet meer gewisseld kan worden.  

Te oud of zit de inschrijving vol? Schrijf je alsnog in als de inschrijving vol zit, we kunnen bij genoeg animo eventueel een extra team maken en deze teams om de week laten trainen. We willen je toch een manier aanbieden om te sporten; daarom zal er een nieuwe TjasTelefoon verzendlijst komen met trainingschema’s. Je kan dan zelf of in tweetallen deze droogtrainingen doen. Als je deze schema’s wilt krijgen moet je je aanmelden voor deze nieuwe lijst (ook als je al wel andere berichten van de TjasTelfoon krijgt), dat kan via tjas.nl/telefoon.