Meteen naar de inhoud

Aangescherpte coronamaatregelen

  • door

Lieve Tjasser, 

Gisteravond was de persconferentie waarvan wij hoopten dat hij niet zou komen. Vanwege de Omikron-variant heeft het kabinet besloten om over te gaan tot een harde lockdown. Net als vorig jaar betekent dit heel veel voor het sportaanbod van Tjas. In deze mail lees je precies wat dit inhoudt voor de komende weken. 

Wat betekent dit voor het sportaanbod vanuit Tjas?

Met ingang van vandaag (19 december) vindt er GEEN binnensport meer plaats tot tenminste 14 januari 2022. Dit betekent dat de ijsbaan, de ACLO en Personal Training Noord hun deuren moeten sluiten. Kortom, er kunnen tot die tijd (14 januari) GEEN schaats-, spinning- en krachttrainingen plaatsvinden. 

Om te zorgen dat je niet helemaal stil hoeft te zitten zullen er online trainingen plaatsvinden samen met andere SSV’s. Deze zijn op de volgende momenten:

Maandag (20-12 en 10-01): 19:00-20:30

Donderdag (23-12 en 13-01): 19:00-20:30

De trainingen zullen een buik- en billen routine worden waarbij je alleen sportkleding en eventueel een matje of handdoek nodig hebt! De trainingen kun je volgen via de NSSU discord: https://discord.gg/U8F44yx6 . 

Adviezen voor commissies en disputen: 

Wij raden iedereen sterk aan om de maatregelen van de overheid op te volgen zodat we hopelijk snel weer op de ijsbaan mogen staan en weer kunnen borrelen en dansen in de Walrus. Voor bezoek thuis geldt nu de volgende regel: ontvang thuis maximaal 2 bezoekers. 

Houdt hier dus ook rekening mee tijdens vergaderingen en andere activiteiten! Hiernaast adviseren we ten zeerste om een zelftest te doen voordat er samen gezeten wordt. Mocht je geen zelftesten kunnen bestellen via Zelftestonderwijs.nl dan kun je ze ook aanvragen bij het bestuur.

KB bekendmaking en Cocktailworkshop G.S.D. Promonent:

Komende donderdag is de KB bekendmaking en de cocktailworkshop van G.S.D. Promoment. De bekendmaking en de workshop zal online plaatsvinden en het is toegestaan om met iemand samen te zitten, maar houd je aan het advies om maximaal 2 mensen te ontvangen. Schrijf je vooral in via de sajT: https://tjas.nl/inschrijvingen/cocktail-workshop-g-s-d-promonent/. Als je je al hebt opgegeven met een groepje en je gaat ergens anders zitten in verband met de nieuwe maatregelen, vergeet dan niet je inschrijving aan te passen!

Vertrouwenspersonen:

We snappen dat het moeilijk is om elke keer weer het slechte nieuws te verwerken en je hierop aan te passen. Wil je hier met iemand over praten, of zijn er andere zaken die je graag met een van onze vertrouwenspersonen wil bespreken? Dat kan! 

Neem dan contact op met één van onze vertrouwenspersonen:

Merle Meije:

Telefoonnummer: 0651442991

Anouk Goossens:

Telefoonnummer: 0612606782

Wanneer er nieuwe ontwikkelingen zijn met betrekking tot de maatregelen, informeren we je zo snel mogelijk. Houd de sajT, je mail en Tjastelefoon goed in de gaten zodat je optimaal geïnformeerd bent en weet waar je aan toe bent in deze weer bijzondere situatie. 

Ondanks het slechte nieuws hopen we dat jullie fijne feestdagen hebben en hopen we erop jullie in het nieuwe jaar weer te mogen zien schaatsen, trainen en borrelen in de Walrus. 

Tot die tijd, hou je taai en hopelijk tot snel! 

Liefs, 

Het 54e bestuur der G.S.S.V. Tjas

Geef een antwoord