Lieve Tjassers,

Vanavond om 20.00u begint de digitale Overdrachts ALV. Je kunt deelnemen door middel van de volgende link: https://us02web.zoom.us/j/81105277754. Je hoeft geen account aan te maken. Wel dien je je naam in te vullen. Vul je normale naam in, dan wordt je toegelaten tot de vergadering. Er gelden een aantal regels tijdens de ALV, om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. Dat zijn de volgende: zorg dat je gemute bent, steek je hand op als je wilt spreken, wees identificeerbaar, voor stemmen dien je daadwerkelijk in de stream te zitten, alleen inhoudelijke moties worden toegestaan (deze kan je via de chat in zoom naar de technisch voorzitter sturen onder vermelding van de drie of meer leden die de motie ondertekenen) en als je iemand wilt machtigen om voor jou te stemmen dien je ook een chatbericht naar de secretaris te sturen.

We hopen jullie straks te zien.

Liefs, het bestuur

Lieve Tjassers,
De zoom staat al open op voor de pubquiz op: https://us02web.zoom.us/j/87694136962?pwd=THd3cE5HMFdCUlpSeW1sT0hBTVhTZz09
Als je er niet in kan komen kan je de meeting id: 876-9413-6962 gebruiken met wachtwoord: 518409
Je hoeft na het downloaden van Zoom geen account te maken. Enkel je naam invullen is voldoende (en zelfs veiliger).Houd pen en papier in de aanslag om aantekeningen mee te maken en gebruik je mobieltjes strikt voor overleg en het invullen van de Google Forms!De Google Form van een ronde wordt in de chat van de zoom gegooid bij elke ronde. Zorg ervoor dat degene die hem gaat invullen er goed bij kan.Je kan ook natuurlijk alleen meedoen, dan is de eer des te groter als je wint!

Naar aanleiding van het nieuwe advies van het NOC*NSF en de RUG omtrent het Coronavirus hebben wij besloten alle verenigingsactiviteiten in ieder geval tot en met 31 maart te schrappen. Trainingen en borrels gaan dus voorlopig niet door, evenals de beleidsinloopavond, het actieve ledenuitje en het gala van volgende week.

De oproep van het kabinet om sociale contacten sterk te verminderen nemen wij over; dat houdt dus in dat wij adviseren commissievergaderingen en dispuutsavonden af te gelasten. 

We bekijken nu de mogelijkheden om een vervangend aanbod digitaal aan te bieden. We houden jullie op de hoogte over het vooruitzicht en de evenementen na 31 maart.

Lieve Tjassers,

De inschrijving voor het fantjastische Tjas-gala is open! Het gala zal plaatsvinden op vrijdagavond 20 maart bij Huize Maas. Het thema van dit jaar is ✨Casino Royale✨!!! De deuren openen om 22.30uur en de inloop is tot 23.30uur. Het gala zal tot 3.30uur duren. Het kaartje zal tussen de €25-€30 kosten incl. bier, wijn en binnenlands gedestilleerd! 😍

Wij hopen jullie allemaal te zien in jullie mooiste outfits! Voor de mannen onder ons die nog een mooie outfit zoeken: bij Gents ontvang je €12,50 korting op een rokkostuum!

Je kunt je inschrijven op www.tjas.nl/gala.

Vergeet je vervolgens niet in te schrijven voor het overheerlijke diner dat vooraf aan het gala zal plaatsvinden om 19.00uur @DeBranderij😋.

Hopelijk tot dan!!

Liefs van de Galacie