Naar aanleiding van het nieuwe advies van het NOC*NSF en de RUG omtrent het Coronavirus hebben wij besloten alle verenigingsactiviteiten in ieder geval tot en met 31 maart te schrappen. Trainingen en borrels gaan dus voorlopig niet door, evenals de beleidsinloopavond, het actieve ledenuitje en het gala van volgende week.

De oproep van het kabinet om sociale contacten sterk te verminderen nemen wij over; dat houdt dus in dat wij adviseren commissievergaderingen en dispuutsavonden af te gelasten. 

We bekijken nu de mogelijkheden om een vervangend aanbod digitaal aan te bieden. We houden jullie op de hoogte over het vooruitzicht en de evenementen na 31 maart.

Lieve Tjassers,

De inschrijving voor het fantjastische Tjas-gala is open! Het gala zal plaatsvinden op vrijdagavond 20 maart bij Huize Maas. Het thema van dit jaar is ✨Casino Royale✨!!! De deuren openen om 22.30uur en de inloop is tot 23.30uur. Het gala zal tot 3.30uur duren. Het kaartje zal tussen de €25-€30 kosten incl. bier, wijn en binnenlands gedestilleerd! 😍

Wij hopen jullie allemaal te zien in jullie mooiste outfits! Voor de mannen onder ons die nog een mooie outfit zoeken: bij Gents ontvang je €12,50 korting op een rokkostuum!

Je kunt je inschrijven op www.tjas.nl/gala.

Vergeet je vervolgens niet in te schrijven voor het overheerlijke diner dat vooraf aan het gala zal plaatsvinden om 19.00uur @DeBranderij😋.

Hopelijk tot dan!!

Liefs van de Galacie

Je hebt nog tot en met zondag om je aan te melden voor de activiteiten tijdens de diesweek. Dus meld je nog snel aan voor de speciaalbierontdekkingstocht, de dies draait door (dit is ook voor externen), de biercantus en alle andere activiteiten. Mocht je na zondag nog mee willen doen met één van de activiteiten kan je altijd een mailtje sturen naar en dan kijken zij nog wat er mogelijk is.

Op zoek naar een (nieuwe) commissie? In dit filmpje stellen alle commissies zich aan je voor. Een groot aantal van hen is opzoek naar nieuwe leden én sommige commissies worden zelfs helemaal opnieuw gevuld. Op 27 februari 2020 hebben we weer een commissieborrel. Tijdens deze borrel kan je met (oud)commissieleden in gesprek van alle commissies die nieuwe leden zoeken. Een aantal commissies zal met een drankje staan, welke je kan krijgen door een stempelkaart te kopen. Voor slechts €5,20 krijg je een proeverij aan drankjes! Schrijf je dus snel in! De inschrijving sluit op woensdag 26 februari om 23:59u. Uiteraard ben je ook van harte welkom op de commissieborrel zonder stempelkaart!

Op de borrel kan je je naam op de interesselijsten van verschillende commissies schrijven. Vervolgens word je uitgenodigd voor een proefvergadering. Na deze proefvergadering geef je je voorkeur door. De commissies doen dat ook. Vervolgens maakt de commissaris intern een indeling, waarin zoveel mogelijk mensen in de commissie van eerste keus worden geplaatst. Je kunt je interesse ook opgeven via deze link.

Mocht je verder nog vragen hebben, mail dan naar . Liefs!

De inschrijvingen voor de activiteiten in de diesweek (1 maart – 8 maart) zijn open! Schrijf je snel in want er is een beperkt aantal plekken. Ook kan je je op de site inschrijven voor het online weerwolven wat gedurende de diesweek zal plaatsvinden. Nu je toch al op de site bent, check vooral ook de inschrijving voor de super toffe diesgadget!

Recentelijk bereikte ons het droevige nieuws dat oud-Tjasser Piter Jakob Bosgraaf in de nacht van 31 januari op 1 februari bij een auto-ongeluk op 23-jarige leeftijd om het leven is gekomen. Piter Jakob zal bij Tjas herinnerd worden als een vriendelijke, spontane jongen, die zich in zijn tijd bij Tjas onder andere met de PromoCie en als DJ bij feesten voor de vereniging heeft ingezet. Daarna is hij actief geweest als skileraar en had recentelijk een skischool voor mensen met een beperking opgericht, waarmee hij zijn passie voor iedereen toegankelijk maakte.

Tijdens de training van maandag 3 februari zal er stil worden gestaan bij het overlijden van Piter Jakob.

Ons medeleven gaat uit naar zijn familie, vriendin, vrienden en andere dierbaren.

  • 1
  • 2