Ben jij (een beetje) creatief, heb je gevoel voor stijl, of heb je niks van dit alles, maar wil je wel de nieuwe vrijetijdskleding voor Tjas ontwerpen? Stuur dan een berichtje naar Laura () om je aan te melden voor de werkgroep! 

Training🚴‍♀️🏃
De trainingen zullen tijdens de zomerstop (vanaf 6 juli) doorgaan, hier komt ook een fietstraining bij. De trainingen blijven met inschrijving vooraf (evt contactonderzoek), maar zullen vanaf 6 juli allemaal tegelijk opengaan. Alle trainingen zullen in 1 groep gegeven worden.

Maandag 17:45: Droogtraining; verzamelen bij de witte brug (fietsverzamelplaats)

Woensdag 17:45: Fietstraining variatie; verzamelen bij Refidé

Donderdag 17:45: Droogtraining; verzamelen bij de witte brug (fietsverzamelplaats)

Borrels🍻🕺
Er kan elke donderdag een borrel zijn in De Walrus! Ook weer met inschrijvingen die 6 juli allemaal open gaan, maar het aantal plekken is verhoogd naar 26 dankzij wat herinrichting in De Walrus.
Voorwaarde is wel dat er tenminste 12 mensen ingeschreven zijn voor woensdag om 23:59 (uitschrijven is vanaf dan ook niet meer mogelijk), als dat niet het geval is kan de borrel helaas niet doorgaan.
Schrijf je dus vooral op tijd in, zodat we zo vaak mogelijk kunnen borrelen!

Tot in de zomer!

Lieve Tjassers,

Omdat de weg bij rondje Aduard is afgesloten wordt de tijdrit verplaatst naar Peize. Je kunt het segmentje vinden via deze link: https://www.strava.com/segments/11763918

De regels zijn als volgt:
Je hebt vanaf 24 juni 12:00 uur tot 1 juli 12:00 uur de tijd om het rondje te fietsen. Je mag het rondje zo vaak fietsen als je wil, de snelste poging telt mee voor het klassement. Het is niet toegestaan om de tijdrit met meerdere personen te rijden. Als je klaar bent kun je je gereden segmentje sturen naar de WedCie ().

Voor vragen kun je een mailtje sturen naar

Veel succes!! ✨

Liefs, de WedCie 🥰

Lieve Tjassers,

Vanavond om 20.00u begint de digitale Overdrachts ALV. Je kunt deelnemen door middel van de volgende link: https://us02web.zoom.us/j/81105277754. Je hoeft geen account aan te maken. Wel dien je je naam in te vullen. Vul je normale naam in, dan wordt je toegelaten tot de vergadering. Er gelden een aantal regels tijdens de ALV, om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. Dat zijn de volgende: zorg dat je gemute bent, steek je hand op als je wilt spreken, wees identificeerbaar, voor stemmen dien je daadwerkelijk in de stream te zitten, alleen inhoudelijke moties worden toegestaan (deze kan je via de chat in zoom naar de technisch voorzitter sturen onder vermelding van de drie of meer leden die de motie ondertekenen) en als je iemand wilt machtigen om voor jou te stemmen dien je ook een chatbericht naar de secretaris te sturen.

We hopen jullie straks te zien.

Liefs, het bestuur

Lieve Tjassers,
De zoom staat al open op voor de pubquiz op: https://us02web.zoom.us/j/87694136962?pwd=THd3cE5HMFdCUlpSeW1sT0hBTVhTZz09
Als je er niet in kan komen kan je de meeting id: 876-9413-6962 gebruiken met wachtwoord: 518409
Je hoeft na het downloaden van Zoom geen account te maken. Enkel je naam invullen is voldoende (en zelfs veiliger).Houd pen en papier in de aanslag om aantekeningen mee te maken en gebruik je mobieltjes strikt voor overleg en het invullen van de Google Forms!De Google Form van een ronde wordt in de chat van de zoom gegooid bij elke ronde. Zorg ervoor dat degene die hem gaat invullen er goed bij kan.Je kan ook natuurlijk alleen meedoen, dan is de eer des te groter als je wint!