Meteen naar de inhoud
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Tijdrit 28 juni

28 juni @ 18:00 20:00

Na het daverend succes van de tijdrit in Peize organiseert de WedCie de 2de tijdrit van het seizoen op woensdag 28 juni! Deze tijdrit zal plaatsvinden tijdens de fietstraining op de woensdagavond, en dus verzamelen we gewoon om 18 uur bij Refide fietsen op Zernike. De tijdrit is, net als de schaatswedstrijden, toegankelijk voor alle niveaus. Je kunt je ook nog ter plekke inschrijven!

Op woensdagavond 28 juni zullen de fietsers van Tjas hun benen laten spreken op het tijdritparcours in Aduard. Dit ruim 13 kilometer lange parcours is een echte parel en enorm geliefd onder de kenners vanwege haar prachtige Groningse weilanden, de kaarsrechte kilometers langs het kanaal en de mooiste plaatsnamen waar het parcours zich doorheen baant. Op dit klassieke tijdrit parcours wordt al sinds mensenheugenis gestreden tegen de klok, wat heeft geleid tot de parcoursrecords van 17.06 voor de heren (2011, Josbert de Vries) en 19.55 voor de vrouwen (2003, Irene van den Broek). Ben jij de volgende die op dit legendarische parcours nieuwe geschiedenis zal schrijven? Schrijf je in en doe mee!

Meer parcoursinformatie en andere nuttige info zal volgen in de voorbeschouwing, die daags voor de tijdrit gepubliceerd zal worden!

Gratis

WedCie

Refidé fietsen

Blauwborgje 12
Groningen, Groningen 9747 AC Nederland
+ Google Maps