Meteen naar de inhoud
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Tijdrit 24 mei

24 mei @ 18:00 20:00

Op woensdag 24 mei zal de WedCie de eerste tijdrit van het seizoen organiseren! Belangrijk om te weten is dat de tijdrit, net als bij de schaatswedstrijden, toegankelijk is voor alle niveaus. Schrijf je dus snel in!

Het parcours dat wordt afgelegd bij deze eerste tijdrit is het befaamde (grote) rondje Peize. Het ruim 8 kilometer lange parcours, dat door de prachtige natuur van de Onlanden loopt, is een echte Tjas-tijdrit klassieker. Het is dan ook velen jaren de basis geweest voor de meest epische duels tussen Tjas haar beste fietsers. Met de razendsnelle parcoursrecords van 10.28 voor de mannen (Josbert de Vries, 2008) en 12.26 voor de vrouwen (Irene van den Broek, 2003) bewijst dit een rondje te zijn voor de echte doortrappers. Ben jij de volgende die op dit legendarische parcours nieuwe geschiedenis zal schrijven? Schrijf je in en doe mee!

De tijdrit zal plaatsvinden in plaats van de fietstraining. Net als bij de fietstraining verzamelen we om 18 uur bij Refide fietsen op Zernike, om vervolgens gezamenlijk naar de start van het tijdritparcours te fietsen. Je kan je ook nog ter plekke inschrijven, inschrijving via de sajT is dus niet noodzakelijk!

WedCie

Refidé fietsen

Blauwborgje 12
Groningen, Groningen 9747 AC Nederland
+ Google Maps