Meteen naar de inhoud
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Introperiode

09/09/2021 - 30/09/2021

Gratis

De introductieperiode bestaat uit de volgende activiteiten, tijdens deze activiteiten wordt tevens gestreden voor de felbegeerde Eerstejaarsbokaal (deze lijst zal worden gestuurd aan jouw Tjasouders):

Crazy 88 en eten bij je Tjasouders (9 september)
Na de training voorzien je Tjasouders jou en je groepje van een heerlijke maaltijd, en daarna is het tijd om naar de Walrus te gaan voor de allereerste introductieavond. Tijdens de Crazy 88 moet je in een bepaalde tijd zoveel mogelijk gekke opdrachten uit een lijst van 88 opdrachten uitvoeren. Een perfecte manier dus om kennis te maken met je introgroepje en ouders!

Verjaardagsfeestje met spelletjesavond (16 september)
Deze keer kun je na de training genieten van een heuse patattafel in de Walrus! Net als je gewend bent van de kinderfeestjes van vroeger. Na het eten staat er nog een heuse (drank)spelletjesavond voor je klaar. We verklappen nog niet wat we gaan doen, maar neem je zwemkleren niet mee, en je wordt ook niet na het eten thuisgebracht.

De Midnightrumn en New Years Eve party (23 september)
Op de derde donderdag staat een hardloopwedstrijdje gepland. Maar dit is er niet zo maar een, dit is de Midnightrumn. Dit korte estafette loopje doe je in een tweetal en is maar 1 km lang, goed te doen dus! Onderweg zul je hoogswaarschijnlijk een shotje rum regen komen, om het net even spannender te maken. Dit loopje is ook voor de rest van de Tjassers dus een goed moment om hun ook te leren kennen! Naderhand zal er, als de coronaregels het toelaten, een geweldige New Years Even party zijn in de Warlus.

Commissie Running Dinner (30 september)
De laatste donderdagavond van September is het tijd om kennis te maken met de commissies! Tijdens een wandeling door de prachtige stad Groningen loop je langs de huizen van iemand van de verschillende commissies, waar je onder het genot van een hapje of drankje de tijd hebt om elke commissie te leren kennen.

Gegevens

Begin:
09/09/2021
Einde:
30/09/2021
Kosten:
Gratis

Organisator

IntroCie
E-mail: