Meteen naar de inhoud
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Introkamp

01/10/2021 - 03/10/2021

€65

Lieve eerste- en tweedejaars Tjassers,

1 t/m 3 oktober is het weer zo ver, hét introkamp van Tjas! De perfecte afsluiting van een fanTjastische introperiode die je zeker niet wil missen! Tijdens dit heerlijke weekend op Schiermonnikoog leer je je mede-Tjassers nog beter kennen tijdens leuke activiteiten en trainingen. Omdat het kamp vorig jaar helaas niet door kon gaan vanwege Corona, mogen Tjassers die vorig jaar lid zijn geworden ook mee op introkamp.
We zullen vrijdag aan het eind van de middag vertrekken vanuit Groningen, zodat je nog wel naar eventuele colleges kan. Verdere informatie over bijvoorbeeld de vertrektijden en de paklijst volgen ter zijner tijd. Het kamp zal ongeveer €65 gaan kosten.
Er is een beperkt aantal plekken voor het kamp, dus wacht niet te lang met inschrijven! Let op! Eerstejaars Tjassers hebben voorrang op tweedejaars. Tijdens het introkamp zal ook een ledenweekend voor ouderejaars Tjassers plaatsvinden. Als de inschrijving voor het introkamp vol zit, kan je als tweedejaars ook mee tijdens het ledenweekend! Geef dit aan in je inschrijving.

Let op! Als je mee wil op introkamp dien je vrijdag (of wanneer dit echt niet mogelijk is donderdag) een Coronatest af te laten nemen via https://www.testenvoortoegang.org

Gegevens

Begin:
01/10/2021
Einde:
03/10/2021
Kosten:
€65

Organisator

IntroCie
E-mail:

Locatie

Schiermonnikoog
Schiermonnikoog, Netherlands + Google Maps