• Hele jaar
  • Winter
  • Zomer

Disputen

 

Tijdens de extra ALV  van 8 juni 2015 is besloten dat er disputen komen bij Tjas. Tijdens deze ALV is het eerste dispuut van Tjas direct ingehamerd en is het dispuutsregelement door de ALV goedgekeurd.Hieronder vind je een lijst van alle disputen van G.S.S.V. Tjas. Elk dispuut heeft een eigen email waarmee je deze kunt contacteren.

 

GSD Promonent

 

Groninger SchaatsDispuut Promonent

gsdpromonent@tjas.nl

 

G.S.D. Promonent is ontsproten uit de PromoCie die de KEI-week van 2014 organiseerde. Na de vele vergaderingen, waar plezier en gezelligheid de boventoon voerden, en welke geregeld tot in de vroege uurtjes in de stad werden voortgezet, was het evident dat de onderlinge verbondenheid tussen de commissieleden te sterk was geworden om elkaar los te kunnen laten. Waar een vernieuwde PromoCie aan de slag ging met het commissiewerk, bleef de oude groep doen waar ze goed in was. Haar voorliefde voor feesten en genieten wilde de groep graag aan Tjas doen terugkomen in de vorm van een dispuut. En zo geschiedde, sinds 8 juni 2015 is G.S.D. Promoinent officieel het eerste dispuut der G.S.S.V. Tjas.


Op het moment is Promonent een 15-koppig gezelschap. Als feestdispuut, met de spatel als ons Symbool, zullen we jaarlijks verscheidene activiteiten organiseren en bijdragen aan vroege gezelligheid op de borrels. Houd de activiteitenkalender in de gaten, want na activiteiten als te vroeg pieken op de after-wedstrijd feesten, 2 onvergetelijke Wie is De Mol weekenden en natuurlijk de verassende sinterklaasbezoekjes wil je uiteraard geen onze activiteiten missen!


Met spatelende hoogachting,


G.S.D. Promonent

 

 

Leden: 

Jeike Juk (Praeses, Lichting 2)
Tamara Borger (Lichting 4)
Yara Gast (Fiscus, Lichting 2,5)

 

Erika Bremer (Lichting 1)
Lotte Tenkink(Lichting 1,5)
Marthe van Ginkel (Lichting 1,5)
Jorn van der Schaar (Lichting 1,5)
Rianne Hazelhoff (Lichting 2)

Sander Andela (Lichting 2,5)
Eva Mulder (Lichting 2,5)
Lara van Ravenstein (Lichting 3)
Amarins Jager (Abactis, Lichting 3)
Cas Bouwman (Lichting 4)
Olivier van der Weiden (Lichting 4)
Jelmer Waterlander (Lichting 4)

 
Reünisten:
Emiel Stam
Corina van de Lei
Jojanneke Scheepstra
Jelle Faber
Martine van der Bij
Janwillem Dantuma
Bas Berkhof
Jozefien Bakema

GSD Latrones

Groninger SchaatsDispuut Latrones

gsdlatrones@tjas.nl

G.S.D. Latrones is ontstaan bij 3 enthousiastelingen die graag een tweede dispuut der G.S.S.V. Tjas wilden oprichten. Zij hebben het concept bedacht en 7 Tjassers aan zich weten te binden om dit concept verder uit te werken. Na vele brainstormmomenten, spelavonden, gelach en gezelligheid is hier iets moois uitgerold en staan wij allen aan de wieg van dit geweldige dispuut.

 

De naam Latrones is afkomstig uit het Latijn, dat zowel rover als sporter betekent. Als sporters roven wij op onze persoonlijke records en streven we naar het hoogst haalbare op ons eigen niveau. Op dit moment bestaat Latrones uit 12 fanatiekelingen die elkaar motiveren op sportief gebied. Als sport en spel dispuut, met de struikrover van Kolonisten van Catan als onze mascotte, zullen wij jaarlijks het trainingsweekend en een spelletjesdag organiseren en de gezelligheid en spelmomenten op de borrels een boost geven! Schuif gezellig bij ons aan in de Walrus en houdt onze nieuwtjes in de gaten, zodat je niets van ons zult missen!

 

Leden:

Kars Willemsen, Fiscus

Thomas Wiarda

Lisanne van der Werf

Danne Post

Bart Mol, Praeses

Marco Koopmans, Abactis

Anne de Jonge

Erik Groeneveld

Fimke Anna Giliam

Djim Casander

Ramon Bolks

Thijs van Beers

 

 

Reünisten:

Dagmar Mul

Anne Lambrechts


 

 

 

 

 

 

Twitter