• Hele jaar
  • Winter
  • Zomer

Loopwedstrijden

Zomer 2018, t/m 7 oktober

 

De loopcie verzorgt verschillende evenementen gedurende de zomerperiode. Zo is er elk jaar de Batavierenrace, de grootste estafetteloop van de wereld, waar Tjas aan meedoet. Er doen dit jaar twee teams mee aan de Batavierenrace, namelijk het prestatieteam en het bierteam.

 

Datum Wedstrijd
20, 21, 22 april Batavierenrace

 

Naast de Batavierenrace organiseert de loopcie weer verschillende wedstrijden die meetellen voor het Tjas-loopklassement. Dit zijn de volgende wedstrijden: 

 

Datum Wedstrijd
17 mei RunBikeRun
18 juni Sprint (clinic)
september Midnightrumn
september Kardingeheuvelcross/Tjasloop

 

Na de zomerstop zullen vervolgens nog twee wedstrijden worden georganiseerd, welke ook meetellen voor het Tjas-loopklassement. Data voor deze wedstrijden volgen nog. 

 

Voor verdere vragen of informatie mail dan even naar loopcie@tjas.nl

 


 

Wielerwedstrijden

Zomer 2018, t/m 7 oktober

 

Naast lopen wordt er natuurlijk ook gefietst in de zomer. Vandaar dat de wedcie ook deze zomer weer een mooi aantal wielerwedstrijden organiseren: 

 

Datum Wedstrijd
12 mei Tijdrit Wanne (Ardennen)
17 mei RunBikeRun
27 juni Tijdrit Sint Annen
12 september Koppeltijdrit Eemskanaal
26 september Tijdrit

 

 

Op basis van deze wedstrijden (met uitzondering van tijdrit Wanne) wordt het Erik Gorter Tweewieler wielerklassement opgemaakt met als hoofdprijs de enige echte Beukbeker! 

 

Bij alle tijdritten die georganiseerd worden door Tjas is het tijdritreglement van kracht. Deze reglementen zijn bij het Tijdritreglement te lezen.

 

Voor vragen mail naar wedcie@tjas.nl.

 

 

Twitter