• Hele jaar
  • Winter
  • Zomer

 

 

Iedere maandag en donderdag wordt er een droogtraining gegeven. We verzamelen om 17:30, en vertrek 17:45. De trainingen worden gegeven in het Stadspark.  We verzamelen om 17:30 bij Groningen Atletiek: Mulock Houwerlaan 25. De training begint om 17:45. Deze trainingen worden gegeven door professionele, ervaren trainers.

 

Droogtrainingen zijn schaats-trainingen op het land. Alle schaatsspecifieke oefeningen komen aan bod, denk aan schaatssprongen, sprintjes en elastieken. Trainingen zijn ALTIJD uitvoerbaar voor alle niveau’s.  Droogtrainingen zijn uitermate geschikt om je, zowel technisch als conditioneel, voor te bereiden op een fanTjastische winter.

 

Eerstejaarstrainingen zijn bedoeld voor alle eerstejaars. Tijdens deze droogtrainingen zal je je mede-eerstejaars leren kennen en kennis maken met de schaatssport. Elk niveau kan meedoen met deze trainingen. De trainingen zullen gegeven worden door de IntroCie van Tjas en zullen de eerste week van het studiejaar beginnen.
 

 

Voor de loop/droogtraining heb je goede loopschoenen nodig. Zorg dat je loopschoenen de goede maat zijn en bij je voet passen (wanneer je doorgezakte voeten hebt heb je eventueel aparte schoenen nodig). 

De LoopCie organiseert een aantal loopwedstrijden, deze zijn dit jaar (2019) als volgt:

Twitter