• Zomer
  • Winter
  • Hele jaar
  • smurf

Beste wielerliefhebbende Tjasser,

 

Wat hebben we dit jaar al kunnen genieten van mooie koersen. Greg van Avermaet bleek de koning van het voorseizoen te zijn, en zijn landgenoot Philip Gilbert heeft zijn goede vorm ook weer getoond. Peter Sagan lijkt ook weer zijn oude vorm terug te hebben en staat dit seizoen al op acht 2e plaatsen. Natuurlijk hebben wij allemaal genoten van de geweldig rijdende Tom Dumoulin in de Giro, inclusief zijn ‘pitstop’ op de Stelvio. Gelukkig heeft hij zijn bruin-roze trui mee naar Maastricht kunnen nemen.

 

Ook in de Criterium du Dauphiné hebben we kunnen genieten van Nederlands succes. Wie had gedacht dat Koen Bouwman (wie?) de bolletjestrui zou kunnen winnen? Steven Kruiswijk lijkt ook weer zijn vorm gevonden te hebben en doet het goed in de Ronde van Zwitserland. Het belooft wat voor de Tour de France van 2017.

 

Denk jij over de meeste wielerkennis te beschikken, of wil je de Tour de France dit jaar nog spannender maken? Dan kan je ook dit jaar kan je weer meedoen met de ‘Tour de Tjas poule’! Deelnemen is heel gemakkelijk. Ga naar: https://www.scorito.com/cycling-manager/tour-de-france-2017/le-tour-de-tjas-2017?code=ca9e4f4f-2adc-48eb-9676-e6c640dc17f6 log in (met Facebook) en stel direct je eigen team samen!

 

Ook dit jaar krijgt de winnaar een gigantisch vette prijs. We strijden dit jaar wederom om……. het RESERVE-BINNENBANDJE!

Twitter