• intro2018
  • Clubactie
  • Hele jaar
  • Winter
  • Zomer

 

Het bestuurshok

Sinds 13 april 2016 heeft Tjas een Bestuurshok (hierna: BH)! Het BH is sindsdien dé plek waar het Tjasbestuur samen werkt en vergadert. Benieuwd of je ook als Tjaslid terecht kan in het hok? Lees dan verder…!

 

Gebruik algemeen

Inloopuur

Elke dinsdag van 16:00-18:00 is het BH open voor alle leden. Je kan inlopen om een tosti te eten, gewoon gezellig te chillen met het bestuur of met een gerichte vraag langs te komen. Ook is het altijd mogelijk om de mooiste Tjasaccessoires (bidons, petten, zonnebrillen) te kopen. Ten slotte ligt de nieuwste Tjassus altijd klaar en kunnen eventuele gevonden voorwerpen in het BH worden opgehaald. Tijdens het inloopuur is doorgaans het gehele bestuur aanwezig om al jullie vragen te beantwoorden en met jullie te chillen.

 

Afspraken met bestuur

Wil je buiten het inloopuur langskomen in BH? Bijvoorbeeld om iets te bespreken met een bestuurslid of om een declaratieformulier op te halen? Neem dan contact op met één van de bestuursleden. Zij kunnen je precies vertellen wanneer ze aanwezig zijn en een afspraak met je maken waarop je langs kan komen. Contactgegevens kun je vinden onder het kopje bestuur > huidig bestuur.

 

Commissies in BH

’s Avonds kunnen commissies het BH gebruiken om te vergaderen. Er kan gekookt worden in de gemeenschappelijke keuken van het pand. Ook niet onbelangrijk: de McDonalds, KFC en IKEA zijn om de hoek!


Hoe werkt het? Commissies kunnen het BH reserveren bij de CI (commissaris intern). De CI zal een gereserveerde afspraak bevestigen dan wel afwijzen. Wanneer je reservering is bevestigd kun je dat zien in dit bestand. De CI zorgt hierna samen met de commissie ervoor dat zij die avond de sleutels krijgen van het BH.


Voor het aanvragen van reserveringen en voor vragen over commissies in het BH, neem contact op met de CI (commissarisintern@tjas.nl).

 

Locatie

Het BH is gevestigd aan de Europaweg 8, dichtbij de McDonalds en de Telstar. We hebben een eigen deurbel bij de voordeur van het pand. Het kan even duren voordat we de deur voor je open doen, aangezien we op de tweede verdieping zitten.

Twitter